Test Συνεργείων
Τι δεν σας έχουν πει
Short Videos

Δεν δείχνει πολλά, όμως είναι μία αρχή για την αποκάλυψη του επερχόμενου Skoda Kodiaq RS.

Προ των πυλών το νέο Skoda Kodiaq RS

11/6/2018

Το κουβάρι της αποκάλυψης του επερχόμενου Kodiaq RS ξεκινά να ξετυλίγεται μετά τη δημοσίευση της πρώτης teaser εικόνας του μοντέλου από τη Skoda.

Από το 2017 έχουν επιβεβαιωθεί από το τσέχικο στρατόπεδο οι φήμες που θέλουν το μεγάλο SUV της Skoda να μπαίνει στην RS οικογένεια. Σήμερα, λοιπόν, ήρθε στο φως της δημοσιότητας η πρώτη εικόνα σε μορφή teaser για την επερχόμενη «καυτή» εκδοχή του Kodiaq. Η εν λόγω εικόνα, μάλιστα, έρχεται ως συνέχεια των κατασκοπευτικών φωτογραφιών που δείχνουν το Kodiaq RS στην πίστα του Νίρμπουργκρινγκ σε στάδιο δοκιμών εξέλιξης.
 
Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες το ντεμπούτο του κορυφαίου Kodiaq αναμένεται το ερχόμενο φθινόπωρο στο Σαλόνι Αυτοκινήτου στο Παρίσι, ενώ σε ό,τι αφορά στα μηχανικά σύνολα που θα το συνοδεύουν στο λανσάρισμά του κύκλοι της εταιρείας αναφέρουν πως θα δοθεί φήφος εμπιστοσύνης στον 2.0 Bi-Τurbo TDI κινητήρα του γερμανικού group, ο οποίος αποδίδει 240 ίππους, με κάποια σενάρια να μιλούν για μια βελτιωμένη version του με ακόμη μεγαλύτερη ιπποδύναμη. Έπειτα, δεδομένος θεωρείται ο εφοδιασμός του με DSG κιβώτιο διπλού συμπλέκτη στον στάνταρ εξοπλισμό, ενώ δεν αποκλείεται και η τετρακίνηση. Όσον αφορά στον βενζινοκινητήρα ο 2.0 TSI μοιάζει η πιο ενδεδειγμένη λύση χωρίς ωστόσο να υπάρχει κάποια πληροφορία για την ιπποδύναμη.
 
Κλείνοντας, χωρίς να είναι ορατές πολλές λεπτομέρειες για την εμφάνιση του μοντέλου λόγω του φωτισμού και της γωνίας ληψης, θεωρείται δεδομένη η ενσωμάτωση σπορ στοιχείων όπως ανασχεδιασμένοι προφυλακτήρες με μεγαλύτερους αεραγωγούς, ζάντες μεγαλύτερων διαστάσεων, διπλές απολήξεις της εξάτμισης, αεροτομή και τα χαρακτηριστικά λογότυπα vRS στη μάσκα και το πίσω μέρος προκειμένου να γίνει πιο «επιθετική» η εικόνα του μεγάλου SUV.

Ακολουθήστε το Αutoagora στο Google News. Bρείτε όλες τις ειδήσεις