Test Συνεργείων
Τι δεν σας έχουν πει
Short Videos

Προς πώληση η Ferrari του M. Schumacher

21/6/2019

Κατά τη διάρκεια του τελευταίου Grand Prix της F1 στο Αμπου Νταμπι, το μονοθέσιο της Ferrari με το οποίο ο Michael Schumacher κατέκτησε το πέμπτο του πρωτάθλημα στη Formula 1 το 2002, θα πωληθεί. Αντέχει η τσέπη σου?

O «θρύλος» του μηχανοκίνητου αθλητισμού οδήγησε το συγκεκριμένο μονοθέσιο με αριθμό πλαισίου 219 σε κάποια από τα Grand Prix εκείνης της σεζόν, όπως για παράδειγμα σε αυτά της Γαλλίας, της Αυστρίας και του Σαν Μαρίνο, με το τέλος της σεζόν του 2002 να τον βρίσκει πρωταθλητή.

Αυτοί που θα παρευρεθούν στο Grand Prix του Αμπου Ντάμπι στα τέλη του Νοεμβρίου θα έχουν την ευκαιρία να δουν το μονοθέσιο F2002 να κινείται στη πίστα μετά το τέλος των κατατακτήριων δοκιμών και στη συνέχεια θα ξεκινήσει η δημοπρασία όπου και θα βρεθεί ο νέος του ιδιοκτήτης.
 
Αξίζει να σημειωθεί πως κατά τη διάρκεια της σεζόν του 2002 και όταν το εν λόγω μονοθέσιο δεν αγωνίζονταν, χρησιμοποιήθηκε ως δοκιμαστικό αυτοκίνητο και αποσύρθηκε την επόμενη σεζόν. Από τότε μέχρι και σήμερα έχει περάσει από τα χέρια αρκετών συλλεκτών.
 
Τέλος όπως αναφέρεται από την εατιρεία που θα πραγματοποιήσει τη δημοπρασία, μέρος των εσόδων που θα προκύψουν από την πώληση θα δοθεί στο Ίδρυμα Keep Fighting, το οποίο ιδρύθηκε από την οικογένεια του Michael Schumacher.

Ακολουθήστε το Αutoagora στο Google News. Bρείτε όλες τις ειδήσεις