Test Συνεργείων
Τι δεν σας έχουν πει
Short Videos
3 φωτογραφίες »

Πρώτη εμφάνιση του νέου Lexus LS

7/7/2020

Το LS είναι το Premium sedan της Lexus, που συναρπάζει κάθε φορά που θα περάσει από μπροστά σου. Η ανανεωμένη έκδοση του, είναι εφοδιασμένη με αρκετή τεχνολογία, βελτιωμένη ανάρτηση και κιβώτιο ταχυτήτων.

Οι πρώτες διαφορές που παρατηρούμε με το προηγούμενο μοντέλο, είναι στον ανανεωμένο προφυλακτήρα αλλά και στα εμπρός φανάρια. Η τεράστια μάσκα κεντρίζει τα βλέμματα, όπως και οι τεράστιες ζάντες 20 ιντσών. 

Στο εσωτερικό, την παράσταση κλέβει η οθόνη υψηλής ανάλυσης για τον ψηφιακό κεντρικό καθρέφτη αλλά και ο διακόπτης συντόμευσης για το νέο σύστημα infotainment με οθόνη 12.3 ιντσών. Εδώ να τονίσουμε πως το σύστημα infotainment έχει πλέον δυνατότητα σύνδεσης στα Android Auto και Apple CarPlay.


 
Βελτιωμένη είναι και η προσαρμοζόμενη ανάρτηση, που σε συνδυασμό με τις νέες βάσεις κινητήρα, προσφέρουν ακόμα μεγαλύτερη άνεση, αφού το νέο LS απορροφά σχεδόν όλους τους κραδασμούς. Η Lexus αναφέρει πως έχει εξελίξει και το κιβώτιο ταχυτήτων της στο LS 500, όπως και την ισχύ στις χαμηλές στροφές του κινητήρα.



Τα LS 500 και LS 500h είναι εφοδιασμένα με το ανανεωμένο σύστημα Active Noise Control και Engine Sound Enhancement για να μην περνά κανένας θόρυβος στο εσωτερικό του αυτοκινήτου.

Η επίσημη κυκλοφορία του νέου Lexus LS, θα ξεκινήσει την επόμενη χρονιά στην Ευρώπη. 

Ακολουθήστε το Αutoagora στο Google News. Bρείτε όλες τις ειδήσεις