Test Συνεργείων
Τι δεν σας έχουν πει
Short Videos

To Daihatsu Copen έγινε GT-R.

Αν έχεις ένα Daihatsu Copen αλλά το όνειρό σου ήταν πάντα να αποκτήσεις ένα Nissan GT-R, η Liberty Walk είναι εδώ για εσένα.

Βλέποντας τα μέρη του αμαξώματος, αυτό που είναι το πιο εντυπωσιακό είναι ο εμπρόσθιος προφυλακτήρας.

Πώς ένα Daihatsu γίνεται GT-R

16/7/2018

Ποιος είπε πως τα Daihatsu δεν μπορούν να γίνουν GT-R; Στην προκειμένη περίπτωση κάνει μέγα λάθος!

Η Liberty Walk έχει προσφέρει ένα νέο κιτ αμαξώματος για το Daihatsu Copen το οποίο αποτελείται από τέσσερα μέρη και είναι ικανό να μετατρέψει το μικρό roadster σε ένα ισχυρό Nissan GT-R, αλλά μόνο εμφανισιακά.
 
Βλέποντας τα μέρη του αμαξώματος, αυτό που είναι το πιο εντυπωσιακό είναι ο εμπρόσθιος προφυλακτήρας, ο οποίος θα λέγαμε πως είναι ακριβώς ίδιος με αυτόν του GT-R, απλά έχει συρρικνωθεί προκειμένου να ταιριάξει στο Copen. Από κει και πέρα οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να «φουσκώσουν» τα φτερά, τόσα στο μπροστά όσο και στο πίσω μέρος.

Αναφερόμενοι στο πίσω μέρος βλέπουμε να έχει εγκατασταθεί ένα σύστημα εξάτμισης τεσσάρων απολήξεων στρογγυλής σχεδίασης αλλά και μια γιγάντια αεροτομή, η οποία ολοκληρώνει την ολική μεταμόρφωση του μοντέλου της Daihatsu.
 
Τέλος όπως προαναφέραμε η βελτίωση αυτή είναι μονό οπτική, με το μοντέλο να συνεχίζει να παίρνει ισχύ από τον τρικύλινδρο κινητήρα 658 κ.εκ. ο οποίος προσφέρει 64 ίππους και 92 Nm ροπής.   

Ακολουθήστε το Αutoagora στο Google News. Bρείτε όλες τις ειδήσεις