Test Συνεργείων
Τι δεν σας έχουν πει
Short Videos

SCOOP: To νέο Audi RS7

30/8/2019

Ψηφιακό σχέδιο ανεξάρτητου σχεδιαστή, αποκαλύπτει λεπτομέρειες για το πολυαναμενόμενο Audi RS7. Πατώντας επάνω στην σχεδίαση του RS6 Avant, το αποτέλεσμα θα είναι εντυπωσιακό.

Ενώ η Audi είναι γνωστό ότι εργάζεται πάνω στην ανάπτυξη ενός ολοκαίνουριου RS7, οι ανεξάρτητοι σχεδιαστές του Carlifestyle έδωσαν στη δημοσιότητα την δική τους πρόταση για το πώς θα μπορούσε να μοιάζει το μοντέλο υψηλών επιδόσεων.

Το αποτέλεσμα είναι όντως εντυπωσιακό. Στο μπροστινό μέρος, το μοντέλο εδώ υιοθετεί πολλά από τα στοιχεία που έκαναν το νέο RS6 Avant να τραβήξει τα βλέμματα κατά την παρουσίασή του για αυτό και βλέπουμε πως η τεράστια εξαγωνική κυψελωτή γρίλια, οι τριγωνικοί αεραγωγοί και τα σπορ φωτιστικά φώτα δίνουν για άλλη μια φορά το παρών. Όσον αφορά το πίσω μέρος, κατασκοπευτικές φωτογραφίες έχουν επαληθεύσει τις πληροφορίες που κάνουν λόγο πως το μοντέλο θα λάβει δύο διπλές στρογγυλές απολήξεις εξάτμισης, μικρό διακριτικό σπόιλερ και πολύ «άγριο» πίσω προφυλακτήρα.

Κάτω από το καπό θα βρίσκεται ο ίδιος V8 twin-turbo ήπια ηλεκτροδοτούμενος κινητήρας των 4,0 λίτρων που συναντήσαμε και στο RS6 Avant με ίδια ισχύ στα 600 άλογα και τα 800 Νm ροπής ενώ φυσικά στάνταρ θα είναι το σύστημα τετρακίνησης Quattro.


 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

The 2020 Audi RS7 Sportback! *Render* Design by @carlifestyle #carlifestyle #RS7 #audiRS7 #Audi

A post shared by CarLifestyle (@carlifestyle) on

Ακολουθήστε το Αutoagora στο Google News. Bρείτε όλες τις ειδήσεις