Test Συνεργείων
Τι δεν σας έχουν πει
Short Videos

Το μοντέλο αυτό πρόκειται να ονομαστεί Purosangue και κατά πάσα πιθανότητα θα παίρνει ισχύ από ένα υβριδικό κινητήριο σύνολο.

SUV και Ferrari γίνεται;

16/10/2018

Aνεξάρτητος σχεδιαστής εξέτασε την τωρινή γκάμα της Ferrari και αποφάσισε να δώσει μια πρώτη εκδοχή για το πως θα μπορούσε να μοιάζει το πρώτο SUV μοντέλο της μάρκας. Πώς σας φαίνεται;

Mπορεί οι φανατικοί φίλοι της Ferrari να έχουν τις αντιρρήσεις τους, ωστόσο η Ferrari επιβεβαίωσε τις φήμες πως θα κατασκευάσει ένα SUV μέσα στην επόμενη δεκαετία. Το μοντέλο αυτό πρόκειται να ονομαστεί Purosangue και κατά πάσα πιθανότητα θα παίρνει ισχύ από ένα υβριδικό κινητήριο σύνολο.

Περαιτέρω πληροφορίες τόσο για τα τεχνικά χαρακτηριστικά όσο και για την εμφάνιση του SUV δεν έχουν γίνει γνωστές, σίγουρο θεωρείται πάντως πως θα έχει ένα πολύ «επιθετικό» αεροδυναμικό πακέτο, θέλοντας φυσικά να ανταγωνιστήσει το πρώτο Super SUV, την Lamborghini Urus.

O χρήστης του Instagram ildar_project έδωσε στη δημοσιότητα τη δική του πρόταση για το πώς θα μπορούσε να μοιάζει το πίσω μέρος του επερχόμενου μοντέλου, παίρνοντας έμπνευση από την σχεδίαση της υπόλοιπης υπερπολυτελής γκάμας της ιταλικής φίρμας. Για παράδειγμα, τα στρογγυλά φωτιστικά σώματα «φωνάζουν» Ferrari ενώ χαμηλά, οι δύο διπλές απολήξεις διαβεβαιώνουν το κοινό πως το SUV θα είναι ασταμάτητο σε επιδόσεις.

Η Ferrari δεν είναι η μόνη εταιρεία κατασκευής supercar αυτοκινήτων που θα ακολουθήσει το παράδειγμα της Lamborghini, αφού το ίδιο φαίνεται ότι θα κάνει και η Aston Martin και άλλες φίρμες της κατηγορίας.
 

Ακολουθήστε το Αutoagora στο Google News. Bρείτε όλες τις ειδήσεις