Test Συνεργείων
Τι δεν σας έχουν πει
Short Videos

Η Jeep είναι έτοιμη να «φρεσκάρει» και το Renegade.

Σε στάδιο δοκιμών το «φρέσκο» Renegade

24/1/2018

Διαβάστε τι μαθαίνουμε για την ανανέωση που ετοιμάζει η Jeep για το Renegade. Tι αλλαγές ετοιμάζει η μάρκα-μέλος του ομίλου Fiat;

Πολύ δουλειά φαίνεται ότι έχει πέσει στην αυτοκινητοβιομηχανία της Jeep, καθώς η εταιρεία που ανήκει στον όμιλο  της Fiat μέσα σε λίγο χρονικό διάστημα έχει ήδη παρουσιάσει το ολοκαίνουριο Wrangler, την ανανεωμένη έκδοση του Cherokee στο Detroit ενώ το νέο Jeep Compass δεν έχει κλείσει ούτε χρόνο από το εμπορικό λανσάρισμα του.

Σαν να μην έφτανε αυτό, πληροφορίες από το στρατόπεδο της μάρκας αναφέρουν  ότι η Jeep είναι έτοιμη να «φρεσκάρει» και το Renegade, ώστε να του δώσει νέο αέρα ωσότου καταφτάσει η νέα του γενιά. Από ότι μαθαίνουμε, το ανανεωμένο μοντέλο βρίσκεται ήδη σε δοκιμές, ωστόσο δεν έχουν διαρρεύσει ακόμα φωτογραφίες.
 

Πληροφορίες αναφέρουν ότι πρέπει να αναμένουμε νέας σχεδίασης φωτιστικά σώματα και προφυλακτήρες τόσο στον πρόβολο όσο και στο πίσω μέρος ενώ διαφοροποιήσεις αναμένονται και στον εσωτερικό διάκοσμο με μια μεγαλύτερη οθόνη αφής. Τέλος, μέχρι το δεύτερο εξάμηνο που θα παρουσιαστεί, η εταιρεία θα έχει αποφασίσει αν θα προβεί σε αλλαγές στα κινητήρια σύνολα.

Υπόψη μας πρέπει να έχουμε ότι η Jeep ίσως ετοιμάζει και μια νέα γενιά για το Grand Cherokee, φτιάχνοντας έτσι μια ευρεία γκάμα από την οποία κάθε λάτρης της μάρκας θα μπορεί να επιλέξει το μοντέλο που του ταιριάζει.
 

Ακολουθήστε το Αutoagora στο Google News. Bρείτε όλες τις ειδήσεις