Test Συνεργείων
Τι δεν σας έχουν πει
Short Videos

H Cayenne coupe αναμένεται να λανσαριστεί χωρίς κάποια πετρελαιοκίνητη επιλογή.

Περισσότερες πληροφορίες για το πότε θα είναι έτοιμη να παρουσιαστεί και για τα τεχνικά χαρακτηριστικά αναμένονται μέσα στους επόμενους μήνες.

Σε παραγωγή σύντομα η Cayenne coupe!

11/6/2018

Την coupe εκδοχή της Cayenne αναμένεται να λανσάρει σύντομα η Porsche. Διαβάστε τι μαθαίνουμε σχετικά.

Το πράσινο φως από το διοικητικό συμβούλιο της Porsche για να μπει στην γραμμή παραγωγής φαίνεται πως έλαβε η coupe έκδοση της Cayenne σύμφωνα με πληροφορίες που έρχονται από το στρατόπεδο της μάρκας στην Γερμανία.

Το μοντέλο, άσχετα πως θα ονομαστεί, θα επωφεληθεί από ελαφρώς ανανεωμένη σχεδίαση τόσο μπροστά όσο και πίσω, λαμβάνοντας έμπνευση από την Panamera. Η οροφή του θα είναι αρκετά πιο χαμηλή και σπορτίφ από αυτή της Cayenne με μικρότερα παράθυρα και θα έχει σκοπό να ανταγωνιστεί μοντέλα όπως η BMW X6, η GLE coupe και το νέο Audi Q8.

Όσον αφορά τα μηχανικά σύνολα, η Cayenne coupe αναμένεται να λανσαριστεί χωρίς κάποια πετρελαιοκίνητη επιλογή. Αντίθετα στην βενζίνη, λέγεται πως θα λάβει τόσο τον V6 twin-turbo 2,9 λίτρων της Cayenne που αποδίδει 440 άλογα με 550 Nm ροπής αλλά και τον V8 κινητήρα twin-turbo των 4,0 λίτρων της Panamera Turbo που αποδίδει 550 άλογα και 700 Νm ροπής. Μέχρι στιγμής, δεν έχει γίνει κάτι γνωστό για το αν θα γίνει διαθέσιμη κάποια υβριδική έκδοση.

Περισσότερες πληροφορίες για το πότε θα είναι έτοιμη να παρουσιαστεί και για τα τεχνικά χαρακτηριστικά αναμένονται μέσα στους επόμενους μήνες.

Ακολουθήστε το Αutoagora στο Google News. Bρείτε όλες τις ειδήσεις