Test Συνεργείων
Τι δεν σας έχουν πει
Short Videos

Στη διάθεση του κοινού είναι πλέον το Abarth 124 GT , το οποίο ωστόσο αναμένεται να παραχθεί σε περιορισμένο αριθμό μονάδων.

Οι μελλοντικοί ιδιοκτήτες θα είναι σε θέση να αφαιρέσουν πολύ εύκολα την 16 κιλών hard-top οροφή και να κάνουν το Abarth 124 GT κάμπριο.

Σε περιορισμένη παραγωγή το Abarth 124 GT

21/9/2018

Στη διάθεση του κοινού είναι πλέον το Abarth 124 GT , το οποίο ωστόσο αναμένεται να παραχθεί σε περιορισμένο αριθμό μονάδων.

Μόλις 50 μονάδες του Abarth 124 GT θα βγουν από τη γραμμή παραγωγής και όπως εύκολα γίνεται κατανοητό η συγκεκριμένη έκδοση θα αποτελέσει ένα ακόμα σπάνιο μοντέλο που λίγοι θα έχουν στην κατοχή τους.
 
Όπως έγινε γνωστό το μοντέλο θα είναι διαθέσιμο μόνο σε τρία χρώματα  (γκρι, μαύρο και λευκό), ωστόσο μέρος του στάνταρ εξοπλισμού θα είναι μία ανθρακονημάτινη οροφή, ΟΖ ζάντες 17 ιντσών, ηχοσύστημα Bose αλλά και το πακέτο Visibility, το οποίο θα προσφέρει στο μοντέλο LED φωτιστικά σώματα στο εμπρόσθιο μέρος, αισθητήρες παρκαρίσματος στο πίσω μέρος αλλά και αισθητήρες βροχής.

Οι μελλοντικοί ιδιοκτήτες θα είναι σε θέση να αφαιρέσουν πολύ εύκολα την 16 κιλών hard-top οροφή και να κάνουν το Abarth 124 GT κάμπριο, ενώ λέγεται πως η οροφή διατηρεί κατανομή βάρος 50:50. Επιπλέον αξίζει να σημειωθεί πως μέρος του εξοπλισμού αποτελεί το σύστημα εξάτμισης Record Monza, προσφέροντας έτσι τον κατάλληλο ήχο.
 
Κάτω από το καπό «μένει» ο υπερτροφοδοτούμενος τετρακύλινδρος κινητήρας 1.4 λίτρων, ο οποίος παράγει 170 ίππους και 250 Nm και συνδυάζεται είτε με εξάρι χειροκίνητο κιβώτιο είτε με αυτόματο, με την τελική ταχύτητα να φτάνει στα 231 χλμ./ώρα στην πρώτη περίπτωση και στα 228 χλμ./ώρα στη δεύτερη.
 
Τέλος αξίζει να σημειωθεί πως το μοντέλο στην αγορά της Βρετανίας κοστίζει 33.625 λίρες (περίπου 38.000 ευρώ).  

Ακολουθήστε το Αutoagora στο Google News. Bρείτε όλες τις ειδήσεις