Test Συνεργείων
Τι δεν σας έχουν πει
Short Videos

Η τιμή του μπορεί να φτάσει βέβαια σε μεγάλο ύψος.

Eίναι ένα από τα μόλις 56 αυτοκίνητα που παρήχθησαν σε άσπρο χρώμα.

Με μόλις 9.656 χιλιόμετρα στο οδόμετρο.

Βρίσκεται σε εξαιρετική κατάσταση.

Sierra Cosworth RS500 ψάχνει ιδιοκτήτη

23/10/2017

Ένα από τα πιο ιστορικά μοντέλα της Ford των περασμένων δεκαετιών θα τεθεί σε δημοπρασία. Προσόν του τα λιγοστά χιλιόμετρα. Δείτε περισσότερα.

Ένα από τα πιο αναγνωρίσιμα μοντέλα της Ford στα τέλη της δεκαετίας του 1980 και στις αρχές του 1990 ήταν το Sierra Cosworth RS500, χάρη στην μεγάλη του ιστορία στους αγώνες ράλι.

Το αυτοκίνητο στις φωτογραφίες είναι ένα από τα μόλις 56 αυτοκίνητα που παρήχθησαν σε άσπρο χρώμα και με μόλις 9.656 χιλιόμετρα στο οδόμετρο μπορεί να πει κανείς ότι πρόκειται για πραγματική ευκαιρία. Η τιμή του μπορεί να φτάσει βέβαια σε μεγάλο ύψος, αν ληφθεί υπόψη ότι ένα παρόμοιο μοντέλο του 1987 με περίπου 20.000 χιλιόμετρα έπιασε σε δημοπρασία τις 130.000 ευρώ!

Το 2007 το αυτοκίνητο ανακαλύφθηκε σε μια εκδήλωση για Ferrari στην Γερμανία και έπειτα πωλήθηκε σε έναν φίλο της Ford. Είναι επίσης «μαμά», γεγονός πολύ σπάνιο αφού τα περισσότερα από αυτά έχουν υποστεί τροποποιήσεις μέσα από βελτιωτικά kits.

Ο υπεύθυνος του οίκου Silverstone Auctions δήλωσε: « Λίγοι έχουν δει από κοντά ένα τέτοιο σε τέτοια κατάσταση.  Το Sierra Cosworth RS500 είναι κάτι που έχει μεγάλη ζήτηση για τους συλλέκτες και βρίσκεται σε εξαιρετική κατάσταση».

Ακολουθήστε το Αutoagora στο Google News. Bρείτε όλες τις ειδήσεις