Test Συνεργείων
Τι δεν σας έχουν πει
Short Videos

Ήρθαν στη δημοσιότητα φωτογραφίες του νέου Skoda Kodiaq RS που αποκαλύπτουν πλήρως το μοντέλο.

Το 7θέσιο SUV έρχεται έχοντας δυναμική σχεδίαση.

Παράλληλα επιβεβαιώνει τις φήμες που το θέλουν να εξοπλίζεται με 20άρες Χtreme ζάντες.

Το εσωτερικό έχει ήδη αποκαλυφθεί.

Η καμπίνα του Skoda Kodiaq RS διακοσμείται με κόκκινες ραφές στα καθίσματα σε σχήμα ρόμβου.

Skoda Kodiaq RS: Επιτέλους αποκαλύφθηκε!

2/10/2018

Μετά από μία μακροχρόνια σειρά δημοσιεύσεων, teaser και κατασκοπευτικών εικόνων, ήρθαν στη δημοσιότητα φωτογραφίες του νέου Skoda Kodiaq RS που αποκαλύπτουν πλήρως το μοντέλο.

Όπως μπορούμε να δούμε το 7θέσιο SUV έρχεται έχοντας δυναμική σχεδίαση που τονίζεται ακόμα περισσότερο με τις μεγάλες ενιαίες εισόδους αέρα στο μπροστά μέρος και από τα LED φωτιστικά σώματα. Παράλληλα επιβεβαιώνει τις φήμες που το θέλουν να εξοπλίζεται με μεγάλες (20άρες Χtreme) ζάντες, που στο εσωτερικό τους θα φιλοξενούν τις κόκκινες δαγκάνες των φρένων με δίσκους 17 ιντσών, αλλά και δύο νίκελ απολήξεις της εξάτμισης στο πίσω μέρος, πάνω από τις οποίες εδρεύει μια λεπτή φάσα.
 
Σε ότι αφορά το εσωτερικό το οποίο έχει ήδη αποκαλυφθεί, η κορυφαία έκδοση του Kodiaq εφοδιάζεται με flat bottomed τιμόνι το οποίο έχει ενσωματωμένα χειριστήρια, ωστόσο αυτό που τραβάει την προσοχή είναι ο ψηφιακός πίνακας οργάνων αλλά και η μεγάλη οθόνη αφής που βρίσκεται στη μέση του ταμπλό.

Από εκεί και πέρα η διάταξη είναι λίγο πολύ γνώριμη με τα μπουτόν που είναι υπεύθυνα για την ρυθμίση του κλιματισμού να εδρεύουν κάτω από την οθόνη του συστήματος infotainment, ενώ βλέπουμε πως τόσο η βάση του επιλογέα ταχυτήτων, όσο και τα πεντάλ έχουν μεταλλικά διακοσμητικά χαρακτηριστικά. Τέλος η καμπίνα του Skoda Kodiaq RS διακοσμείται με κόκκινες ραφές στα καθίσματα σε σχήμα ρόμβου, στο τιμόνι, τα πάνελ των θυρών και στον επιλογέα ταχυτήτων θέλοντας με αυτό τον τρόπο να δείξει τον σπορ χαρακτήρα του.
 
Τέλος, σημειώνουμε πως σύμφωνα με τις έως τώρα πληροφορίες το Kodiaq RS θα έχει ένα νέο για τη μάρκα σύστημα εν ονόματι Dynamic Sound Boost. Πρόκειται για έναν ενισχυτή ήχου που κάνει τεχνητά πιο «άγριο» και μπάσο τον θόρυβο της εξάτμισης του 2.0 Bi-Τurbo TDI κινητήρα του γερμανικού group με ισχύ 240 ίππων ανάλογα με το επιλεγμένο προφίλ οδήγησης. Σε ό,τι αφορά τώρα τη μετάδοση της κίνησης του Kodiaq RS δεδομένος θεωρείται ο εφοδιασμός του με DSG κιβώτιο διπλού συμπλέκτη στον στάνταρ εξοπλισμό, όπως επίσης και με το σύστημα τετρακίνησης AWD.
 
Το μοντέλο θα κάνει το ντεμπούτο του στο Σαλόνι Αυτοκινήτου στο Παρίσι το οποίο ξεκινά αύριο για τους εκπροσώπους του Τύπου και στις 4 Οκτωβρίου ανοίγει τις πύλες του για το κοινό.

Ακολουθήστε το Αutoagora στο Google News. Bρείτε όλες τις ειδήσεις