Test Συνεργείων
Τι δεν σας έχουν πει
Short Videos

To Lexus LX Inspiration Series.

SUV με δυνατές επιδόσεις από την Lexus

28/1/2019

Ένα ή και περισσότερα crossover/SUV με υψηλές επιδόσεις σχεδιάζει να προσφέρει η Lexus.

Έτοιμη να κάνει το μεγάλο βήμα και να προσφέρει F εκδόσεις υψηλών επιδόσεων και στα crossover/SUV μοντέλα της είναι η Lexus, σύμφωνα με όσα άφησαν να εννοηθούν υψηλόβαθμα στελέχη της μάρκας.
 

Αρχικά, ο Cooper Ericksen, αντιπρόεδρος της Lexus στον τομέα Στρατηγικής, δήλωσε πως αυτή την στιγμή διεξάγωνται πολλές συζητήσεις στο εσωτερικό της φίρμας σχετικά με την πιθανότητα να λανσαριστεί ένα τέτοιο μοντέλο. O λόγος είναι ότι, όπως αποκάλυψε και ο αρχιμηχανικός Chika Kako, η μάρκα θέλει να βρει σε ποιον τομέα θα δώσει έμφαση ένα τέτοιο υβριδικό SUV με πολύ καλές επιδόσες. Συγκεκριμένα, o Ericksen είπε από την πλευρά του: «Θέλουμε να καταλήξουμε στο αν πρέπει να επενδύσουμε περισσότερο στις επιδόσεις και στην καλή οδηγική συμπεριφορά στην άσφαλτο ή στην συμπεριφορά του αυτοκινήτου στις off-road διαδρομές».

Πιθανότατα η Lexus θα ακολουθήσει το πρώτο μονοπάτι που άλλωστε έχουν ήδη διαβεί και οι υπόλοιπες φίρμες στην κατηγορία των premium SUV. Υπενθυμίζεται πάντως τα Lexus GX και LX είχαν λάβει καλές κριτικές για τις off-road επιδόσεις.


 

Ακολουθήστε το Αutoagora στο Google News. Bρείτε όλες τις ειδήσεις