Test Συνεργείων
Τι δεν σας έχουν πει
Short Videos

Στην υπηρεσία του νόμου θα τεθεί σε λίγο καιρό το Nissan GT-R.

Το συγκεκριμένο περιπολικό έγινε δωρεά από ένα κάτοικο στην τοπική αστυνομία της πόλης Tochigi.

Στην υπηρεσία του νόμου ένα Nissan GT-R

18/6/2018

Τα πετροδόλαρα του Ντουμπάι ήταν η αιτία για να ταξιδέψει στα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα ένα περιπολικό Nissan GT-R, ωστόσο όπως φαίνεται δεν είναι το μοναδικό καθώς η Ιαπωνία πήρε την απόφαση να κάνει την ίδια επιλογή.

Σύμφωνα με όσα αναφέρουν τα ξένα μέσα ενημέρωσης το συγκεκριμένο περιπολικό έγινε δωρεά από ένα κάτοικο στην τοπική αστυνομία της πόλης Tochigi και το αυτοκίνητο παραδόθηκε στην υπηρεσία του νόμου μέσα σε μια ειδική τελετή που έλαβε χώρα.
 
Η Nissan δεν έκανε κάποια συγκεκριμένη αναφορά για το ιδιαίτερο αυτό περιπολικό, το οποίο όπως μπορούμε να δούμε είναι «ντυμένο» με την αστυνομική αμφίεση, η οποία συνοδεύεται από μαύρους τροχούς και πορτοκαλί δαγκάνες φρένων, ενώ τη στάνταρ θέση του στην οροφή έχει πάρει ο απαραίτητος φάρος.

Όπως προαναφέραμε πληροφορίες δεν έχουν γίνει γνωστές, κάτι που σημαίνει πως αν δεν έχει υπάρξει κάποια αλλαγή το GT-R διαθέτει ένα twin-turbo 3.8-λίτρων V6 κινητήρα, ο οποίος προσφέρει 572 ίππους και 632 Nm ροπής και συνδυάζεται με ένα αυτόματο εξατάχυτο κιβώτιο διπλού συμπλέκτη που στέλνει την κίνηση σε όλους τους τροχούς.
 
Τέλος αξίζει να σημειωθεί πως στο πρόσφατο παρελθόν ένα ακόμα αστυνομικό αυτοκίνητο R34 GT-R είχε μπει στην υπηρεσία του νόμου στην ασιατική χώρα, όπως θα κάνει σύντομα και αυτό.

Ακολουθήστε το Αutoagora στο Google News. Bρείτε όλες τις ειδήσεις