Test Συνεργείων
Τι δεν σας έχουν πει
Short Videos

Στις 14 Ιανουαρίου του επόμενου έτους το ντεμπούτο της Shelby GT500.

Στο Ντιτρόιτ η Μustang Shelby GT500

30/11/2018

Η Mustang Shelby GT500 θα παρουσιαστεί στην Έκθεση Αυτοκινήτου του Ντιτρόιτ και θα γίνει κατά πάσα πιθανότητα το πιο ισχυρό μοντέλο της Ford. Διαβάστε τι μαθαίνουμε.

Μπορεί τελικά η κορυφαία έκδοση της θρυλικής Mustang να μην έδωσε το παρών στην Έκθεση Αυτοκινήτου του Λος Αντζελες, ωστόσο η Ford επιβεβαίωσε και επίσημα πως η Shelby GT500 θα παρουσιαστεί μπροστά στα μάτια του κοινού στις 14 Ιανουαρίου του επόμενου έτους.

Στην Έκθεση που πραγματοποιείται αυτή την στιγμή στην Καλιφόρνια, η Ford δημιούργησε ένα μοναδικό σκηνικό που πρόδιδε την ημερομηνία αποκάλυψης του μοντέλου ενώ παράλληλα παρουσίασε την μεγάλη του ιστορική κληρονομιά.

Ακριβείς πληροφορίες σχετικά με το ετοιμάζει η μάρκα δεν υπάρχουν αλλά έχουν έρθει στο φως μια σειρά από φήμες που φαίνεται πως, οι περισσότερες τουλάχιστον, θα ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα. Αυτό που έχει γίνει γνωστό είναι ότι η Shelby GT500 θα εξοπλίζεται με έναν V8 κινητήρα απόδοσης 709 ίππων, κάνοντας την πιο ισχυρή ακόμα και από το Ford GT με τον 3,5 λίτρων EcoBoost V6 απόδοσης 655 ίππων.

Αισθητικά, οι φήμες κάνουν λόγο πως το μοντέλο θα υιοθετήσει μοναδική γρίλια και ακόμα πιο επιθετικό διαχύτη, καπό με αεραγωγό στο κέντρο του, ζάντες από ανθρακόνημα, φρένα υψηλών επιδόσεων και μια γιγάντια πίσω αεροτομή.

Η Mustang Shelby GT 500 θα λανσαριστεί εμπορικά το φθινόπωρο του 2019.
 

Ακολουθήστε το Αutoagora στο Google News. Bρείτε όλες τις ειδήσεις