Test Συνεργείων
Τι δεν σας έχουν πει
Short Videos

Στην πίστα του Nurburgring για μια ακόμη φορά πιάστηκε να δοκιμάζεται η νέα Τoyota Supra.

Στο Ring η Supra! (+vid)

8/5/2018

Σε απόσταση αναπνοής από τον κατασκοπευτικό φακό τόσο μέσα στο Ring όσο και σε δημόσιους δρόμους βρέθηκε η νέα Supra. Δείτε την.

Στην πίστα του Nurburgring για μια ακόμη φορά πιάστηκε να δοκιμάζεται η νέα Τoyota Supra «ντυμένη» με βαρύ καμουφλάζ. Ο κατασκοπευτικός φακός μάλιστα ακολούθησε το δοκιμαστικό αυτοκίνητο και έξω από την πίστα, όταν χρειάστηκε να ανεφοδιαστεί σε τοπικό  πρατήριο καυσίμων με αποτέλεσμα να ληφθούν κάποια πολύ κοντινά και συναρπαστικά πλάνα.

Το τελευταίο χρονικό διάστημα έχουν έρθει στο φως μια σειρά από πληροφορίες σχετικά με το τι πρέπει να περιμένουμε όταν η Supra παρουσιαστεί αυτό το φθινόπωρο. Αρχικά, έγινε γνωστό ότι η ανάπτυξη της Supra έλαβε χώρα κατά το μεγαλύτερο ποσοστό στην Ιαπωνία, ενώ μαθαίνουμε πως αν και όντως έχει βασιστεί στην ίδια πλατφόρμα με την BMW Z4, υιοθετεί εντελώς διαφορετική σχεδίαση στην καμπίνα αλλά και στην εξωτερική εμφάνιση.

Η ισχύς της θα πηγάζει από ένα ή περισσότερα μοτέρ BMW με το ενδεχόμενο προσθήκης ενός υβριδικού κινητήριου συνόλου να είναι μικρό. Σε ό,τι αφορά την μετάδοση, έχει ήδη γίνει γνωστό ότι η Supra θα προσφέρεται μόνο με αυτόματο κιβώτιο διπλού συμπλέκτη.

Tέλος, με την Toyota Supra και την BMW Z4 να μοιράζονται πολλά μηχανικά μέρη, οι δύο εταιρείες σκοπεύουν να κατασκευάσουν από κοινού τα δύο μοντέλα στο εργοστάσιο Magna Steyr στο Graz της Αυστρίας.

Ακολουθήστε το Αutoagora στο Google News. Bρείτε όλες τις ειδήσεις