Test Συνεργείων
Τι δεν σας έχουν πει
Short Videos

Το ανανεωμένο Opel Astra φωτογραφήθηκε από τους κατασκοπευτικούς φακούς.

Το Astra θα είναι ένα από τα τελευταία μοντέλα της μάρκας που θα έχει τις βάσεις της GM.

Το ενημερωμένο Astra αναμένεται να φτάσει στις αντιπροσωπίες το δεύτερο εξάμηνο το 2019.

Στο δρόμο το ανανεωμένο Opel Astra

20/6/2018

Το ανανεωμένο Opel Astra φωτογραφήθηκε από τους κατασκοπευτικούς φακούς να πραγματοποιεί δοκιμαστικές διαδρομές στους δημόσιους δρόμους, με τις εικόνες όπως ήταν φυσικό να κατακλύζουν αμέσως το διαδίκτυο.

Το Astra θα είναι ένα από τα τελευταία μοντέλα της μάρκας που θα έχει τις βάσεις της GM, ωστόσο στη συνέχεια η γκάμα των μοντέλων θα «ηλεκτριστεί» χάρη στον όμιλο PSA, ο οποίος και έχει αποκτήσει τη φίρμα.
 
Το ενημερωμένο Astra αναμένεται να φτάσει στις αντιπροσωπίες το δεύτερο εξάμηνο το 2019 και όπως δείχνουν οι εικόνες που ήρθαν στο φως της δημοσιότητα θα έχει ένα νέο σχεδιασμό στο εμπρόσθιο μέρος, κάτι το οποίο αποδεικνύεται και από το καμουφλάζ, ενώ λιγότερα θα είναι τα νέα στοιχεία που θα δούμε στο πίσω μέρος.

Παρά την εξαγορά της Opel από τον όμιλο PSA , το Astra θα παραμείνει στην ίδια πλατφόρμα που αναπτύχθηκε από την GM και σύμφωνα με πληροφορίες θα διατηρήσει την ίδια σειρά κινητήρων από το υπάρχον μοντέλο, ενώ πολύ πιθανή είναι και μία έκδοση GSi .
 
Μάλιστα φήμες αναφέρουν πως αν η Opel προχωρήσει σε αυτό το πρότζεκτ, τότε το Astra GSi θα χρησιμοποιεί τον 2.0 λίτρων υπερτροφοδοτούμενο κινητήρα που βρίσκουμε στο Insignia GSi, ωστόσο θα είναι ρυθμισμένος για να προσφέρει λιγότερους ίππους σε σχέση με αυτούς που προσφέρει στο Insignia.
 
Τέλος αξίζει να σημειωθεί πως το ανανεωμένο Opel Astra θα παραμείνει ενεργό στις αγορές περίπου μέχρι το 2022, όταν και σιγά σιγά θα δώσει τη θέση του στην επόμενη γενιά (8η ) , που θα είναι αλλαγμένη ριζικά, καθώς επί της ουσίας θα πρόκειται για το πρώτο Astra που θα λάβει πλατφόρμα, κινητήρες, λογισμικό και άλλα υλικά και εξαρτήματα από το PSA Groupe.    

Ακολουθήστε το Αutoagora στο Google News. Bρείτε όλες τις ειδήσεις