Test Συνεργείων
Τι δεν σας έχουν πει
Short Videos

Το χρώμα της 8άρας εδώ είναι το Barcelona Blue.

Σχεδόν «γυμνή» η BMW Σειρά 8 convertible

19/9/2018

Λίγο χρονικό διάστημα πριν πέσουν πάνω της τα φώτα της δημοσιότητας κατά την παρουσίασή της, η BMW Σειρά 8 convertible συνελήφθη στον κατασκοπευτικό φακό. Διαβάστε τι μαθαίνουμε.

Στο κατασκοπευτικό φακό πιάστηκε επ αυτοφώρω η BMW Σειρά 8 convertible λίγο πριν την επίσημη παρουσίασή της που θα λάβει χώρα μέσα στο επόμενο χρονικό διάστημα. Το μοντέλο αποτελεί ουσιαστικά τον αντικαταστάτη της Σειράς 6 convertible ενώ ιδιαίτερο ενδιαφέρον αποτελεί το γεγονός ότι παρά τα όσα λέγονται για την μικρή επιτυχία των cabrio η BMW συνεχίζει να επενδύει σε αυτά.

Σε σχέση με την κανονική Σειρά 8, η Μ850i convertible υιοθετεί κάποια πιο σπορτίφ χαρακτηριστικά όπως για παράδειγμα τους μεγαλύτερους αεραγωγούς και τις δύο ορθογώνιες απολήξεις της εξάτμισης. Τέλος, βλέπουμε πως το πίσω μέρος έχει ακόμα βαρύ καμουφλάζ, ωστόσο δεν πρέπει να περιμένουμε κάποια μεγάλη καινοτομία. Το χρώμα της 8άρας εδώ είναι το Barcelona Blue αλλά σίγουρα θα ανακοινωθεί εκτενής γκάμα από πολλά μεταλλικά χρώματα στο μέλλον.

Κάτω από το καπό βρίσκεται ο γνωστός V8 κινητήρας 4,4 λίτρων απόδοσης 530 ίππων και 750 Νm ροπής ενώ θεωρείται σίγουρο πως θα συνεργάζεται με το 8τάχυτο αυτόματο κιβώτιο της μάρκας. Όσον αφορά τις επιδόσεις, τα 0-100 χλμ./ώρα αναμένεται να γίνουν σε λιγότερο από 4 δευτερόλεπτα. Πολύ πιθανό είναι φυσικά οι Βαυαροί να προσθέσουν και άλλες επιλογές στην οικογένεια κινητήρων του μοντέλο, με το πρώτο υποψήφιο μοτέρ να είναι ο twin-turbo 3λιτρος κινητήρας diesel των 320 ίππων.

Πώς σας φαίνεται;

Ακολουθήστε το Αutoagora στο Google News. Bρείτε όλες τις ειδήσεις