Test Συνεργείων
Τι δεν σας έχουν πει
Short Videos
2 φωτογραφίες »

Συμμετέχει στο Extreme E η CUPRA

17/9/2020

Τη συμμετοχή της στο πρωτάθλημα Extreme E ανακοίνωσε η CUPRA, η οποία παράλληλα εγκαινίασε το πρώτο CUPRA Garage στην Ευρώπη.

Η CUPRA ξεκινά μία νέα ηλεκτρική περιπέτεια. Η μάρκα, στα εγκαίνια του πρώτου CUPRA Garage στην Ευρώπη, στo Αμβούργο, ανακοίνωσε τη συμμετοχή της στο Πρωτάθλημα Extreme E, ως βασικός συνεργάτης της ABT Sportsline. Με αυτή την ανακοίνωση, η εταιρεία γίνεται η πρώτη μάρκα αυτοκινήτων που θα συμμετάσχει στη νέα διοργάνωση off-road με ηλεκτρικά SUV, που από τις αρχές του 2021 θα ταξιδέψει σε μερικά από τα πιο απομακρυσμένα μέρη του κόσμου.
 
Η CUPRA αποφάσισε να συνεργαστεί με την ABT Sportsline ως ο βασικός συνεργάτης της αγωνιστικής ομάδας και θα συμβάλλει με την ένταξη μίας ομάδας μηχανικών και οδηγών. Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης, το ηλεκτρικό αγωνιστικό SUV έκανε την παγκόσμια πρεμιέρα του, ενώ οι δύο συνεργάτες επιβεβαίωσαν επίσης τον Mattias Ekström ως τον άνδρα οδηγό της επίσημης ομάδας. Το Πρωτάθλημα Extreme E έχει σαφή προσανατολισμό στο ζήτημα των ίσων ευκαιριών, όπως παρουσιάζεται από το γεγονός πως κάθε ομάδα θα πρέπει να διαθέτει έναν άντρα και μία γυναίκα οδηγό.
 
Πριν την παρουσίαση του αγωνιστικού ηλεκτρικού SUV είχαν γίνει τα εγκαίνια του CUPRA Garage στο Αμβούργο, του πρώτου στην Ευρώπη. Το CUPRA Garage στο Αμβούργο χωρίζεται σε έναν εκθεσιακό χώρο με χωρητικότητα πέντε εκθεμάτων και ένα aftersales workshop. Το κατάστημα στελεχώνεται από μια ομάδα δύο CUPRA Masters και ενός διευθυντή πωλήσεων και είναι εξοπλισμένο με τα πιο πρόσφατα ψηφιακά εργαλεία, όπως ένας χώρος εικονικής πραγματικότητας όπου οι επισκέπτες μπορούν να βιώσουν τα επερχόμενα μοντέλα της μάρκας. Επιπλέον, το CUPRA Garage διαθέτει ποικιλία από αγωνιστικά προϊόντα και lifestyle αξεσουάρ, ενώ έχει επίσης δημιουργηθεί και ένας χώρο με άμεση πρόσβαση στο δρόμο για παραδόσεις καινούργιων αυτοκινήτων και test drives.

Ακολουθήστε το Αutoagora στο Google News. Bρείτε όλες τις ειδήσεις