Οι Νίκος Πρέζας (αριστερά) και Αριστείδης Χριστόπουλος (δεξιά), μαζί με τον αρχηγό του μπασκετικού Παναθηναϊκού, Νικ Καλάθη.

Συνεχίζουν μαζί Mercedes και Παναθηναϊκός

Διαβάστηκε από 1059 αναγνώστες - Ημερομηνία δημοσίευσης: 14/11/2018

Την επέκταση της συνεργασία τους για μία ακόμα σεζόν ανακοίνωσαν η Mercedes-Benz και η ΚΑΕ Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ.

 
   
Η κορυφαία ελληνική ομάδα και η πιο επιτυχημένη των τελευταίων 20 ετών στην Ευρωλίγκα θα χρησιμοποιεί και φέτος ορισμένα από τα πιο αγαπημένα και ευπώλητα μοντέλα της Mercedes-Benz για τις μετακινήσεις της.

Εκπρόσωποι των δύο «κολοσσών» στο πλαίσιο εκδήλωσης βρέθηκαν μπροστά στους δημοσιογράφους με τον Εμπορικό διευθυντή της ΚΑΕ Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ, Αριστείδη Χριστόπουλο και τον Γενικό Διευθυντή Επιβατηγών Αυτοκινήτων της Mercedes-Benz Ελλάς, Νίκο Πρέζα να δηλώνουν.     

Αριστείδης Χριστόπουλος: «Χαίρομαι ιδιαίτερα που η συνεργασία μας με την κορυφαία μάρκα στον χώρο της αυτοκίνησης συνεχίζεται για έναν ακόμη χρόνο.Η Mercedes Benz παρέχει στην ομάδα μας ποιότητα και ασφάλεια στις μετακινήσεις της γεγονός ιδιαίτερα σημαντικό. Οι δύο πρώτες σεζόν συνεργασίας μας ήταν άκρως επιτυχημένες. Οι στόχοι μας είναι κοινοί, να παραμείνουμε δηλαδή στην πρώτη θέση σε αυτό που κάνουμε. Όπως λέει και το motto της Mercedes-Benz “the best or nothing”…».

Νίκος Πρέζας: «Με την ΚΑΕ Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ μας ενώνει μία εξίσου βαριά κληρονομία αλλά και η μεγάλη δίψα που έχουμε για να διαμορφώνουμε τις εξελίξεις και να πετυχαίνουμε υψηλούς στόχους. Είμαστε ιδιαίτερα χαρούμενοι που για ακόμα μία χρονιά θα είμαστε συνοδοιπόροι της ΚΑΕ Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ  στο δρόμο προς την κορυφή».

Tags: MERCEDES

Διαβαστε Ακομη

Ροη Ειδησεων