Test Συνεργείων
Τι δεν σας έχουν πει
Short Videos

Λέγεται ότι έχει κινητήρα 2.0 TSI

T-Roc…άρει με 310 ίππους!

22/9/2017

Το γύρο του κόσμου κάνουν οι εικόνες του VW T-Roc R, να δοκιμάζεται δίχως καμουφλάζ. Ας δούμε τι ξέρουμε ως τώρα για το καυτό μικρό crossover, στο οποίο λέγεται πως η απόδοση του 2.0 TSI κινητήρα θα φτάσει στους 310 ίππους.

Η Volkswagen θα φτιάξει το T-Roc R των 310 ίππων, ώστε να ανταγωνιστεί μοντέλα όπως το «αδελφό» Seat Ateca CUPRA. Το καυτό μοντέλο της VW «συνελήφθη» πολλές φορές τις τελευταίες ημέρες δίχως καμουφλάζ, να γυρίζει τόσο σε δρόμους της Γερμανίας όσο και στην περίφημη πίστα του Nürburgring.
 
Με την πρώτη ματιά, το T-Roc R ξεχωρίζει από τους μεγαλύτερους τροχούς, αλλά και από τις δύο διπλές απολήξεις της εξάτμισης. Όπως συνηθίζει η VW με τις R εκδόσεις της, το στιλ του κορυφαίου T-Roc θα είναι ήπιο, δίχως υπερβολές και φανφάρες, όπως δηλαδή και στο Golf R. Αν θέλετε να δείτε μια πιο επίσημη εικόνα για το πώς θα είναι το T-Roc R, δείτε την εξοπλιστική έκδοση R-Line που έκανε ντεμπούτο στη Φρανκφούρτη.
 
 
Το αυτοκίνητο φυσικά θα εξοπλίζεται με τον 2.0 TSI κινητήρα, όπως και το Ateca CUPRA, στο οποίο θα αποδίδει 300 ίππους. Στην εκδοχή της VW περιμένουμε κάτι παραπάνω, ίσως τα 310 άλογα που είδαμε πρόσφατα στο Leon CUPRA R της Φρανκφούρτης, κάτι που είναι λογικό καθώς τα δύο μοντέλα θα έχουν διαφορά στην τιμή. Μιλάμε δηλαδή για την ίδια πρακτική που χρησιμοποιείται εδώ και χρόνια στα Golf R and Leon CUPRA.
 
Κατά τα λοιπά, το κορυφαίο T-Roc, θα στηρίζεται στα μέρη του κορυφαίου Golf, με τα δύο μοντέλα να μοιράζονται και την πλατφόρμα MQB A. παρόλα αυτά, το επιπλέον βάρος του T-Roc R, αλλά και το υψηλότερο κέντρο βάρους, θα ρίξουν τις επιδόσεις σε σχέση με το Golf R, που χρειάζεται 4,6 δλ. για το 0-100.
 

Ακολουθήστε το Αutoagora στο Google News. Bρείτε όλες τις ειδήσεις