Test Συνεργείων
Τι δεν σας έχουν πει
Short Videos

Το πρώτο πρωτότυπο της Hyundai  που σχεδιάστηκε κάτω από αυτή τη λογική ήταν το κουπέ Le Fil Rouge.

Τα Hyundai πιο σέξι από τα Alfa Romeo;

8/8/2018

«Στόχος μας πιο σέξι αυτοκίνητα από την Alfa Romeo» δήλωσε ο αντιπρόεδρός της Hyundai. Πως όμως θα καταφέρουν κάτι τέτοιο οι Κορεάτες;

Περισσότερο συναίσθημα και σέξι σχεδίαση θέλει να προσθέσει η Hyundai στα μοντέλα της σύμφωνα με τον αντιπρόεδρο της εταιρείας.

Ο Sangyup Lee, αντιπρόεδρος της Hyundai παραχώρησε συνέντευξη σε ξένο μέσο δηλώνοντας ότι αποστολή της εταιρείας είναι τα μοντέλα της να γίνουν πιο σέξι και από αυτά της Alfa Romeo. «Στόχος μας είναι να εξελίξουμε την σχεδίασή μας και να προσθέσουμε συναίσθημα στα προϊόντα μας, αποβάλλοντας τον κυρίως οικογενειακό χαρακτήρα που βρίσκει κανείς στα περισσότερα μοντέλα μαζικής παραγωγής σήμερα».

Για να γίνει κάτι τέτοιο καθένα από τα μελλοντικά μοντέλα της εταιρείας θα έχει εντελώς ξεχωριστή εικόνα και το δικό του χαρακτήρα, για να ταιριάζει στο κοινό που απευθύνεται. Το μόνο κοινό σημείο ανάμεσα σε όλα τα οχήματα του κορεάτικου κολλοσού θα είναι η γρίλια της μπροστά μάσκας με μικρές διαφοροποιήσεις σε κάθε μοντέλο.
 

Το πρώτο πρωτότυπο της Hyundai  που σχεδιάστηκε κάτω από αυτή τη λογική ήταν το κουπέ Le Fil Rouge που παρουσιάστηκε στην έκθεση αυτοκινήτου της Γενεύης, εγκαινιάζοντας ουσιαστικά τη σχεδιαστική γλώσσα «Sensuous Sportiness» που μπορεί να μεταφραστεί ως η αρμονική συνύπαρξη ανάμεσα στην τεχνολογία και τη μοντέρνα αρχιτεκτονική και στυλ.

Όταν ρωτήθηκε από που άντλησε την έμπνευσή του, τότε χωρίς δισταγμό μίλησε για τις Alfa Romeo και Maserati. Η σέξι αισθητική αυτών των αυτοκινήτων λείπει τελείως από τη γλώσσα σχεδίασης των περισσότερων μαζικών κατασκευαστών, κάτι που η Hyundai έχει στόχο να αλλάξει. 

Ακολουθήστε το Αutoagora στο Google News. Bρείτε όλες τις ειδήσεις