Με ένα νέο σύστημα προσαρμοσμένο στο κεντρικό καθρέφτη των μοντέλων της θα έρθουν τα επόμενα αυτοκίνητα της Audi.

Τα διόδια θα τα πληρώνει ο νέος καθρέφτης του αυτοκινήτου σου

Διαβάστηκε από 1039 αναγνώστες - 17/2/2020

Με ένα νέο σύστημα προσαρμοσμένο στο κεντρικό καθρέφτη των μοντέλων, θα έρθουν τα επόμενα αυτοκίνητα της Audi.

 
 
Με στόχο να κάνει ακόμα πιο εύκολη τη ζωή των πελατών της, η Audi αναμένεται να λανσάρει στην αγορά των Ηνωμένων Πολιτειών ένα ολοκληρωμένο σύστημα πληρωμής διοδίων, το οποίο θα είναι ενσωματωμένο στον κεντρικό καθρέφτη και θα εξοπλίζει επιλεγμένα αυτοκίνητα.
 
Η τεχνολογία που ονομάζεται ITM (Integrated Toll Module), είναι σε θέση να επικοινωνεί με το εξωτερικό περιβάλλον, επιτρέποντας πρόσβαση σε δρόμους με διόδια όχι μόνο στις ΗΠΑ αλλά και στον Καναδά και το Μεξικό.
 
Οι οδηγοί των αυτοκινήτων, θα είναι σε θέση να προσαρμόζουν όλες τις ρυθμίσεις του εν λόγω συστήματος από το σύστημα ψυχαγωγίας του αυτοκινήτου, ενώ γίνεται λόγος πως όσοι έχουν ήδη μια ασύρματη συσκευή πληρωμής διοδίων θα μπορούν πολύ εύκολα να μεταφέρουν τα δεδομένα της και να τη συνδέσουν με αυτή που θα προσφερθεί από τη γερμανική φίρμα.
 
Από κει και πέρα, η Audi δεν θέλησε να αποκαλύψει ποια θα είναι τα οχήματα που θα έρθουν εξοπλισμένα με τον ΙΤΜ. Τέλος να σημειώσουμε πως δεν έχει γίνει ακόμα γνωστό εάν η νέα τεχνολογία της μάρκας θα προσφερθεί και εκτός της Αμερικανικής ηπείρου.    

Tags: AUDI

ΝΕΕΣ ΤΙΜΕΣ - ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ