Test Συνεργείων
Τι δεν σας έχουν πει
Short Videos

H Lexus LS.

H Lexus RC.

H Lexus ES.

Oι ιάπωνες κατασκευαστές έχουν εγκαταστήσει ένα ξύλινο δάπεδο που προέρχεται από δρύινα βαρέλια κρασιού

Το εσωτερικό της «μεθυστικής» ES 350 F Sport

Τα ιδιαίτερα οχήματα της Lexus στη SEMA

31/10/2018

Με μία σειρά από ιδιαίτερα οχήματα στη σύνθεσή της θα κατέβει στην Έκθεση SEMA η Lexus, συνδυάζοντας έτσι την πολυτέλεια αλλά και την ξεχωριστή εμφάνιση.

Μέρος των μοντέλων της Lexus αποτελεί μία βελτιωμένη RC 350 F Sport η οποία παίρνει αμορτισέρ της Apexi και μία cat-back εξάτμιση. Οι ζάντες προέρχονται από τη Vossen, ενώ η εξωτερική εμφάνιση τονίζεται από ένα κιτ της NIA Auto Design.
 
Ωστόσο η πιο ιδιαίτερη Lexus είναι η συγκεκριμένη ES 350 F Sport. Το εν λόγω αυτοκίνητο έχει βαφτεί σε ένα βαθύ κόκκινο χρώμα, ενώ αν ανοίξει κανείς το χώρο αποσκευών θα βρει μία μεγάλη έκπληξη. Εκεί οι ιάπωνες κατασκευαστές έχουν εγκαταστήσει ένα ξύλινο δάπεδο που προέρχεται από δρύινα βαρέλια κρασιού, κάτω από το οποίο έχει οριστεί ένας χώρος για να αποθηκεύονται ποτήρια κρασιού, ενώ ακριβώς δίπλα εδρεύει ένα ψυγείο για να διατηρεί δροσερά τα μπουκάλια με το κρασί.

Φεύγοντας από τη «μεθυστική» ES 350 F Sport, ενδιαφέρον παρουσιάζει μία LS F Sport που παίρνει ακόμα πιο σπορ εμφάνιση στο SEMA. Αυτό επιτυγχάνεται μέσω ένα κιτ αμαξώματος από την Artisan Spirit και ένα σύνολο τροχών 22 ιντσών με ελαστικά Michelin Pilot Sport. Μέρος του νέου εξοπλισμού είναι και ένα σύστημα πέδησης Brembo με εξαπίστονες και τετραπίστονες δαγκάνες εμπρός και πίσω αντίστοιχα.
 
Τέλος να σημειωθεί πως μεταξύ των οχημάτων βρίσκονται μία Lexus UX 250h, η οποία λέγεται πως είναι διακοσμημένη από το supercar LFA.  

Ακολουθήστε το Αutoagora στο Google News. Bρείτε όλες τις ειδήσεις