Test Συνεργείων
Τι δεν σας έχουν πει
Short Videos

Τα μοντέλα της Skoda που θα γίνουν RS

12/7/2018

Σε RS έκδοση αναμένεται να κυκλοφορήσουν μοντέλα της Skoda γεονός που προκαλεί έντονο ενδιαφέρον.

Μπορεί αυτή την στιγμή η Skoda να έχει στην γκάμα της μόνο ένα RS μοντέλο, ωστόσο σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες που έρχονται στο φως, μέσα στους επόμενους μήνες θα λανσαριστεί και το Kodiaq RS ενώ θα ακολουθήσει όπως όλα δείχνουν και τρίτο μοντέλο που αντίθετα με τα πρώτα δύο θα είναι πλήρως ηλεκτρικό.

Ο Alain Favey, αφεντικό της μάρκας στον τομέα των Πωλήσεων και του Marketing ξεκαθάρισε ότι προτεραιότητα της μάρκας για το τρίτο RS μοντέλο δεν είναι τόσο η επίτευξη καλύτερων επιδόσεων αλλά οι αναβαθμίσεις των μοντέλων στο τομέα της εμφάνισης. Μαθαίνουμε ακόμη ότι θα βασίζεται πάνω σε ένα SUV που θα λανσαριστεί το 2020, το οποίο και τα αντλήσει πολλά στοιχεία από το Vision E concept. Η RS έκδοση του θα είναι έτοιμη το 2022.

Σαν να μην έφτανε αυτό, έντονη είναι η φημολογία ότι η RS γκάμα της Skoda θα επεκταθεί περαιτέρω με την Fabia, αν και υπάρχει προβληματισμός για το κατά πόσο μια τέτοια κίνηση θα αποτελέσει εμπορική επιτυχία. Ακόμα και να λάβει το πράσινο φως πάντως, η RS έκδοση θα βασιστεί πάνω στο επόμενης γενιάς μοντέλο που θα λανσαριστεί μετά το 2021.

Εσείς, ποιο μοντέλο της τσέχικης μάρκας θα θέλατε να δείτε σε RS έκδοση;

Ακολουθήστε το Αutoagora στο Google News. Bρείτε όλες τις ειδήσεις