Test Συνεργείων
Τι δεν σας έχουν πει
Short Videos

Θεωρείται σίγουρο ότι η Mazda δεν θα παρουσιάσει μόνο το 5θυρο hatchback αλλά και την σεντάν έκδοση.

Τeaser για το νέο Mazda3

9/11/2018

Μια πρώτη teaser εικόνα για το νέο Mazda3 τόσο σε hatchback όσο και σε σεντάν έκδοση αποκάλυψαν οι Ιάπωνες. Διαβάστε τι μαθαίνουμε.

Μια πρώτη teaser εικόνα του νέου Mazda3 αποκάλυψε η ιαπωνική εταιρεία κατασκευής αυτοκινήτων, επιβεβαιώνοντας ουσιαστικά ότι το μοντέλο θα κάνει ντεμπούτο στην Έκθεση Αυτοκινήτου του Λος Αντζελες στα τέλη του Νοεμβρίου, με την επίσημη παρουσίαση να γίνεται λίγες μέρες νωρίτερα διαδικτυακά.

Ακριβείς πληροφορίες για το τι αναμένεται να δούμε δεν έχουν γίνει γνωστές, ωστόσο θεωρείται σίγουρο ότι η Mazda δεν θα παρουσιάσει μόνο το 5θυρο hatchback αλλά και την σεντάν έκδοση. Και τα δύο μοντέλα θα υιοθετήσουν τη νέα σχεδιαστική γλώσσα της μάρκας με το όνομα Kodo, με ελαφρώς πιο συντηρητικές γραμμές σε σχέση με το Κai concept που είχε κάνει ντεμπούτο στο παρελθόν για να δώσει μια πρώτη ιδέα στους φίλους της Mazda για το τι πρέπει να περιμένουν.

Στον τομέα των μηχανικών συνόλων, η Mazda αναφέρει πως τα δύο μοντέλα θα εξοπλιστούν με τη νέα γενιά των SkyActiv μοτέρ «που θα προσφέρουν μεγαλύτερη οδηγική απόλαυση στους οδηγούς σε όλο τον κόσμο» την ίδια στιγμή που η μάρκα υπόσχεται καλύτερη οικονομία καυσίμου κατά 20-30% και μεγαλύτερη ροπή κατά 20%.

Ο Dave Coleman, επικεφαλής της μάρκας στον τομέα της αεροδυναμικής δήλωσε τέλος, πως έχει γίνει σημαντική δουλειά στο να μειωθούν οι ήχοι που παράγονται από το μοτέρ, παρά τις δυσκολίες που προκύπτουν από την φύση του κινητήρα ενώ ξεκαθάρισε πως η νέα γενιά SkyΑctiv-X δεν έχει καμία ομοιότητα με τον 2λιτρο SkyActiv-G κινητήρα».

Περισσότερες πληροφορίες αναμένονται σύντομα.

Ακολουθήστε το Αutoagora στο Google News. Bρείτε όλες τις ειδήσεις