Το πρώτο teaser του νέου Passat με τις 19άρες ζάντες.

Teaser για το νέο VW Passat

Διαβάστηκε από 1180 αναγνώστες - Ημερομηνία δημοσίευσης: 10/1/2019

Η VW επενδύει στην κατηγορία των σεντάν και παρουσιάζει το νέο Passat για την αγορά των ΗΠΑ.

 
   
Tο πρώτο teaser για το νέο Passat δημοσίευσε η Volkswagen, λίγο πριν το γερμανικό σεντάν στην αμερικάνικη εκδοχή του αποκαλυφθεί και επίσημα στην Έκθεση Αυτοκινήτου του Ντιτρόιτ την επόμενη εβδομάδα.

Δυστυχώς όμως, η εικόνα που επέλεξε η VW δεν αφήνει πολλά περιθώρια στην φαντασία μας για να κάνουμε υποθέσεις σχετικά με τις αλλαγές που θα έχει η νέα γενιά, αφού το μόνο που φαίνεται είναι η πεντάκτινη ζάντα σε συνδυασμό με ContiPro Continental ελαστικά. Η συγκεκριμένη ζάντα είναι 19 ιντσών και αφορά κατά πάσα πιθανότητα την R Line κορυφαία έκδοση του μοντέλου, αφού το νέο Passat στις πιο απλές εκδόσεις θα εξοπλίζεται με 17άρες ή 18άρες ζάντες αλουμινίου.
 
Μεγάλες αλλαγές στην εμφάνιση του σεντάν δεν πρέπει να περιμένουμε ενώ και τα μηχανικά του μέρη δεν θα έχουν μεγάλες διαφοροποιήσεις. Το μοντέλο θα βασίζεται πάνω στην ίδια πλατφόρμα, και όχι στo ΜQB δάπεδο που χρησιμοποιούν τα Jetta, Golf και Αrteon. Ο δίλιτρος turbo κινητήρας θα συνεχίσει να προσφέρεται, αν και θα είναι ελαφρώς αναβαθμισμένος.

Το Passat για την αγορά των ΗΠΑ θα κατασκευάζεται στις εγκαταστάσεις της μάρκας στο Chatanooga του Tennessee.  


Διαβαστε Ακομη

Ροη Ειδησεων