Test Συνεργείων
Τι δεν σας έχουν πει
Short Videos

Η φίρμα έδωσε στη δημοσιότητα την εικόνα teaser που βλέπετε.

Teaser της Mercedes ΑMG GT R Pro (+pic)

22/11/2018

Η Mercedes-Benz έχει ως στόχο της να καταπλήξει το κοινό στο φετινό Auto Show του Λος Αντζελες και ένας από τους τρόπους που διαθέτει είναι η νέα Mercedes ΑMG GT R Pro, η οποία αναμένεται να κάνει το επίσημο ντεμπούτο της.

Θέλοντας να δώσει στο κοινό μία πιο καλή ματιά του γερμανικού ισχυρού μοντέλου, η φίρμα έδωσε στη δημοσιότητα μία εικόνα teaser παρουσιάζοντας βεβαίως το επερχόμενο αυτοκίνητο με το συνηθισμένο σε πολλές περιπτώσεις καμουφλάζ. Όπως μπορούμε να δούμε η εικόνα παρουσιάζει μόνο το εμπρόσθιο τμήμα από το οποίο ξεχωρίζει η διάταξη των πολυάριθμών αεραγωγών.
 
Το πιο σημαντικό στοιχείο, ωστόσο, είναι η αναμενόμενη μείωση βάρους και η αύξηση της ιπποδύναμης σε σχέση με τη στάνταρ AMG GT R. Το τελευταίο διαθέτει τον 4,0 λίτρων twin-turbo V8 κινητήρα που προσφέρει 585 ίππους, ωστόσο η Pro λέγεται πως θα ξεπεράσει σε ισχύ τα 600 άλογα.

Περισσότερες πληροφορίες δεν έχουν έρθει μέχρι στιγμής στην επιφάνεια, ωστόσο η αποκάλυψη της νέας Mercedes ΑMG GT R Pro αναμένεται να συμβεί λίγο πριν την έναρξη του φετινού Auto Show του Λος Αντζελες. Μέχρι τότε ρίχτε μία ματιά στην teaser εικόνα έτσι όπως αναρτήθηκε από τη Mercedes-AMG.

Ακολουθήστε το Αutoagora στο Google News. Bρείτε όλες τις ειδήσεις