Test Συνεργείων
Τι δεν σας έχουν πει
Short Videos

Θα προκαλέσει «εντάσεις» η Ferrari στο Goodwood

24/6/2019

Η έμφάνιση της Ferrari στο Φεστιβάλ Ταχύτητας του Goodwood, θα προκαλέσει το κοινό αίσθημα. Στο Ηνωμένο Βασίλειο θα εμφανιστούν επίσημα για πρώτη φορά τρία μοντέλα που θα κάνουν ντεπούτο στο Βρετανικό κοινό.

Mε τρία πολύ μοναδικά μοντέλα Ferrari θα βρεθεί στο Φεστιβάλ Ταχύτητας του Goodwood η ιταλική φίρμα. Η εταιρεία θα φέρει μαζί της τρία αυτοκίνητα που θα κάνουν ντεμπούτο για πρώτη φορά στο έδαφος του Ηνωμένου Βασιλείου, μια Ferrari P80/C, μία SP3JC και μια Monza SP2.



H πρώτη βασίζεται στο δάπεδο της 488 GT3, αν και είναι λίγο μακρύτερη.  Το μοντέλο μπορεί να οδηγηθεί μόνο στην πίστα και είναι το μοντέλο της μάρκας που έχει μείνει το περισσότερο χρονικό διάστημα υπό ανάπτυξη, αφού χρειάστηκαν πέντε χρόνια για να ολοκληρωθεί. Η σχεδίασή της είναι εμπνευσμένη από το παρελθόν, ωστόσο αυτό δεν σημαίνει πως δεν είναι εξόχως αεροδυναμική. Τέλος, η μπλε επένδυση από δέρμα Alcantara δεν μπορεί να περάσει απαρατήρητη.
 

H SP3JC είναι ένα ακόμη μοναδικό μοντέλο της Ferrari που χρειάστηκε δύο ολόκληρα χρόνια για να κατασκευαστεί. Πρόκειται ουσιαστικά για την cabrio έκδοση της F12tdf, ωστόσο η σχεδίασή της έχει διαφοροποιηθεί στον πρόβολο και το πλαϊνό μέρος.

Τέλος, η Monza SP2 είναι μια διθέσια Ferrari, μέλος της σειράς «Icona», της οποίας η παραγωγή έχει περιοριστεί σε λίγα κομμάτια. Το μοντέλο είναι βασισμένο στην 812 Superfast. Το Φεστιβάλ Ταχύτητας του Goodwood θα πραγματοποιηθεί στις 4-7 Απριλίου

Ακολουθήστε το Αutoagora στο Google News. Bρείτε όλες τις ειδήσεις