Test Συνεργείων
Τι δεν σας έχουν πει
Short Videos

Θες πρωτότυπο «marketing»? Πάρε μια Ferrari F430 Spider.. (+video)

12/4/2019

Πεινάς.. Σηκώνεις το τηλέφωνο και παραγγέλλεις από fast food για να γεμίσεις το στομάχι σου. 20 λεπτά μετά σκάει έξω από την πόρτα σου ο delivery, και παραδίδει την παραγγελία σου μέσα από μια Ferrari F430 Spider… Τι λάθος έχω κάνει στην ζωή μου, ρε Θεέ?

Κατάστημα McDonalds στη Μελβούρνη, είχε μια πολύ πρωτοποριακή ιδέα marketing, ώστε να αυξήσει τις πωλήσεις του. Απέκτησαν μια εντυπωσιακή F430 Spider ώστε να κάνουν τις παραδόσεις στους πελάτες τους.. Η ιδέα ήταν αρκετά πρωτοποριακή και προκάλεσε πάταγο στην πόλη. Αρχικά ξεκίνησαν με μια δοκιμαστική περίοδο ώστε να δουν αντιδράσεις του κοινού, γιατί δεν ήταν και λίγοι όσοι πίστεψαν ότι μπορεί να μην είναι θετικό το «πρόσημο» της προωθητικής κίνησης.



Το αποτέλεσμα ξεπέρασε κάθε προσδοκία και η σταθερή πελατεία του  καταστήματος ζητά επιβεβλημένα την παραγγελία τους να την φέρει η εντυπωσιακή F430 Spider!  Να τονίσουμε πως για να παραλάβεις την παραγγελία σου από την exotic καλλονή, το κόστος θα πρέπει να είναι τουλάχιστον 20 ευρώ, ενώ για τα έξοδα αποστολής θα πρέπει ο αγοραστής να καταβάλει άλλα 4 επιπλέον ευρώ.
Ακριβά δεν κοστίζει τελικά?
 

Ακολουθήστε το Αutoagora στο Google News. Bρείτε όλες τις ειδήσεις