Test Συνεργείων
Τι δεν σας έχουν πει
Short Videos

Οι πληροφορίες γύρω από τι ετοιμάζει η μάρκα δεν είναι πολλές.

Τι ετοιμάζει η Toyota;

21/3/2018

Εντυπωσιακός είναι ο τρόπος που προμοτάρει την συμμετοχή της στην Έκθεση της Νέας Υόρκης η Τοyota. Tι κρύβεται μέσα στο αυγό;

Δυναμική θα είναι παρουσία της Toyota στην Έκθεση Αυτοκινήτου της Νέας Υόρκης, καθώς η ιαπωνική φίρμα όπως όλα δείχνουν θα παρουσιάσει στο κοινό ένα νέο hatchback.

Οι πληροφορίες γύρω από τι ετοιμάζει η μάρκα δεν είναι πολλές, ωστόσο η μάρκα δημοσίευσε μια σειρά από teaser στο Twitter με ένα μεγάλο αυγό που φαίνεται πως έχει μέσα του το νέο μοντέλο. Ποιο θα είναι όμως αυτό;

Eφόσον έχει ήδη ανακοινωθεί πως στη Νέα Υόρκη θα δούμε το νέο RAV4 και η μάρκα χρησιμοποιεί το hashtag #ToyotaHatch, όλα δείχνουν ότι πρόκειται για ένα hatchback μοντέλο. Αν λάβουμε υπόψη το γεγονός ότι, αφενός η Τοyota προσφέρει στην αμερικάνικη αγορά μόνο τα Yaris και Corolla iM (το Auris στις ΗΠΑ) στην κατηγορία αυτή και αφετέρου ότι προηγήθηκε στην Έκθεση της Γενεύης η παρουσίαση του ολοκαίνουριου Auris, τότε είναι μάλλον ξεκάθαρο πως πρόκειται για το νέο Corolla iM ή κάποιο concept που θα προϊδεάζει το κοινό για τον ερχομό του.

Στην Ευρώπη, η φίρμα προσφέρει το Auris σύμφωνα με τα στοιχεία που ήρθαν στο φως της δημοσιότητας με τρεις επιλογές. Η πρώτη είναι αυτή του 1,2 λίτρων υπετροφοδοτούμενου βενζινοκινητήρα που προφέρει 116 ίππους, ενώ από κει και πέρα υπάρχουν δύο υβριδικές εκδόσεις: μία με τον 1,8 λίτρων κινητήρα συνολικής ισχύος 122 ίππων που έχουμε συναντήσει και στο C-HR και η δεύτερη ολοκαίνουργια επιλογή με τον δίλιτρο κινητήρα που σε συνεργασία με το ηλεκτρικό μοτέρ θα αποδίδει 180 άλογα.

Εσείς τι λέτε να έχει μέσα το αυγό της Τοyota;  

Ακολουθήστε το Αutoagora στο Google News. Bρείτε όλες τις ειδήσεις