Test Συνεργείων
Τι δεν σας έχουν πει
Short Videos

Τίτλοι τέλους για το Αudi TT

24/5/2019

Με κάθε επισημότητα η Audi ανακοίνωσε το τέλος του Audi TT όπως το ξέραμε μέχρι σήμερα.. Υψηλόβαθμο στέλεχος της μάρκας αποκάλυψε την απόφαση της βιομηχανίας, ενώ αναφέρθηκε και στον αντικαταστάτη του..

Να αντικαταστήσουν το Audi TT με ένα άλλο ηλεκτρικό μοντέλο αποφάσισαν στην Audi, όπως ο δήλωσε και το υψηλόβαθμο στέλεχος της μάρκας, κ. Bram Schot, στο περιθώριο της ετήσιας συνδιάσκεψης της φίρμας. Ο Schot αποκάλυψε μια σειρά από πληροφορίες για το επερχόμενο ηλεκτρικό αυτοκίνητο αλλά δεν έκανε γνωστό αν ο αντικαταστάτης θα έχει ίδιο ή παρόμοιο κόστος κτήσης με το Audi ΤΤ.



Οι πρώτες φήμες κάνουν λόγο πως το εν λόγω ηλεκτρικό sportscar θα βασιστεί πάνω στην καινούρια MEB πλατφόρμα του VW Group που χρησιμοποιεί και το I.D.3 αλλά θα είναι κατασκευασμένο φυσικά με ακόμη υψηλότερης ποιότητας υλικά και θα έχει αρκετά περισσότερη ιπποδύναμη. 
 
Σημαντικό είναι να τονιστεί πως ο ίδιος ο Schot στην ομιλία του αναρωτήθηκε αν το R8 πρέπει να έχει και στην επόμενη γενιά θερμικούς κινητήρες αλλά ξεκαθάρισε στην συνέχεια πως μέχρι αυτή την στιγμή, καμία απόφαση δεν έχει παρθεί για το μέλλον του κεντρομήχανου supercar. H παραγωγή του Audi ΤΤ πάντως αναμένεται να συνεχιστεί για αρκετό καιρό ακόμη, αφού ο διάδοχός του βρίσκεται ακόμη σε αρχικό στάδιο ανάπτυξης..

Ακολουθήστε το Αutoagora στο Google News. Bρείτε όλες τις ειδήσεις