Test Συνεργείων
Τι δεν σας έχουν πει
Short Videos

H «σοβαρή» σχεδιαστική του ταυτότητα συνεχίζει να δίνει τον τόνο.

Η ABT Sportsline έχει γίνει γνωστή για τα μοναδικά βελτιωτικά πακέτα που ετοιμάζει στα μοντέλα του VW Group.

H «σοβαρή» σχεδιαστική του ταυτότητα συνεχίζει να δίνει τον τόνο.

Το Α8 της ABT!

18/6/2018

Το νέο A8 μπορεί να δέχτηκε την περιποίηση της ABT, ωστόσο διατήρησε την την κομψότητα και το σοβαρό στιλ του. Δείτε τις αλλαγές.

Η ABT Sportsline έχει γίνει γνωστή για τα μοναδικά βελτιωτικά πακέτα που ετοιμάζει στα μοντέλα του VW Group (κυρίως στα VW και Audi), προσφέροντας αναβαθμίσεις τόσο στην εμφάνιση τους όσο και στα μηχανικά τους σύνολα.

Αυτή την φορά, ο οίκος παρουσίασε το βελτιωτικό του πακέτο για το νέο A8 αλλά αντίθετα με όσα έχουμε συνηθίσει, έχει κινηθεί σε αρκετά συντηρητικά πλαίσια. H «σοβαρή» σχεδιαστική του ταυτότητα συνεχίζει να δίνει τον τόνο και ουσιαστικά, με εξαίρεση τις 22άρες ζάντες ABT Sport GT ζάντες δεν βρίσκουμε κάποια άλλη ουσιαστική αλλαγή.

Το ίδιο συμβαίνει και στο μηχανικό σύνολο καθώς χάρη σε κάποιες αναβαθμίσεις στο εσωτερικό, ο 3λιτρος TDI του μοντέλου που στην εργοστασιακή του μορφή αποδίδει 290 ίππους και 600 Nm ροπής φτάνει πλέον τους 330 ίππους και τα 650 Nm ροπής.

Η τιμή του πακέτου δεν έχει γίνει γνωστή, ωστόσο δεδομένου ότι οι αλλαγές που έχουν λάβει χώρα δεν είναι σημαντικές, το κόστος αναμένεται να είναι μικρό.

Ακολουθήστε το Αutoagora στο Google News. Bρείτε όλες τις ειδήσεις