Test Συνεργείων
Τι δεν σας έχουν πει
Short Videos

Το Αυτοκίνητο της Χρονιάς: Τα μοντέλα που διεκδικούν τον τίτλο

Διαβάστηκε από 6966 αναγνώστες - 5/12/2018

Το 2018 ήταν μια από τις πιο πλούσιες αυτοκινητιστικές χρονιές. Κυκλοφόρησαν αρκετά νέα μοντέλα, τόσο από τεχνολογικής, όσο και από αγοραστικής σκοπιάς.

Την τιμητική τους είχαν τα SUV μοντέλα, αφού από τα 23 νέα μοντέλα που παρουσιάστηκαν μέσα στο χρόνο, τα 15 ήταν SUV. Στην τελική ψηφοφορία για την ανάδειξη του Αυτοκινήτου της χρονιάς μετέχουν τα 10 από τα 23 αυτά νέα μοντέλα.




Mercedes A-Class: Hey Mercedes
Η σχεδίαση κερδίζει τις πρώτες εντυπώσεις αλλά η πραγματική επανάσταση της νέας A-Class βρίσκεται στο εντυπωσιακά προσεγμένο και high-tech εσωτερικό, το οποίο ανεβάζει τον πήχη στα ύψη, συνδυάζοντας αρμονικά ποιότητα και πρακτικότητα. Το «Hey Mercedes» είναι η λέξη κλειδί για να αποκτήσεις έναν assistant και πρόσβαση στον μαγικό κόσμο των φωνητικών εντολών. Με πολύ καλή οδική συμπεριφορά. εξαιρετική ποιότητα κύλισης και πλήρη γκάμα κινητήρων, η νέα A-class θέτει νέα στάνταρτ στην κατηγορία.


 
Skoda Karoq: Ολοκληρωμένη πρόταση
Η Skoda επενδύει στην δημοφιλή κατηγορία των SUV με το Karoq. Μοντέρνο και άνετο, εξοπλίζεται με όλη την διαθέσιμη τεχνολογία της εταιρείας και στοχεύει ψηλά. Με την προσθήκη του πλήρως ψηφιακού πίνακα οργάνων (είναι το πρώτο μοντέλο της Skoda που εξοπλίζεται με αυτόν) ανεβαίνει ένα ακόμα επίπεδο και εκτινάσσει τον high-tech χαρακτήρα του.  Οι πλούσιοι χώροι για 5 ενήλικες και οι οικονομικοί κινητήρες του, το καθιστούν all around παίκτη απαιτήσεων.



Ford Focus: Το πολυαναμενόμενο
Το νέο Focus παραμένει οδηγοκεντρικό, όπως οι προκάτοχοί του, ενώ γέμισε τεχνολογία. Το εσωτερικό του νέου Focus αποτελεί το πιο προηγμένο τεχνολογικά μοντέλο της Ford και διαθέτει προσεγμένη ποιότητα με πολύ καλό φινίρισμα. Με επιλογή κινητήρων από 85 μέχρι 280 άλογα και απολαυστική οδική συμπεριφορά, το νέο Focus ξεχωρίζει.



Hyundai Kona: Με ξεχωριστό στυλ
Το νέο SUV της Hyundai, χάρη στην εμφάνιση και τον ολοκληρωμένο χαρακτήρα του δείχνει να κερδίζει όλο και μεγαλύτερο κοινό, σε μια κατηγορία με σκληρό ανταγωνισμό. Η σύγχρονη εξωτερική σχεδίαση συμβαδίζει με ένα φιλικό και μοντέρνο εσωτερικό, με άνετους χώρους. Διατίθεται με κινητήρες από 1.000 κ.εκ., η ρύθμιση της ανάρτησης προσφέρει πολύ καλά επίπεδα άνεσης και ποιότητας κύλισης, χωρίς να επηρεάζει την οδική του συμπεριφορά σε δρόμο και στροφές.


 
Citroen C3 Aircross: Πολυχρηστικό και παιχνιδιάρικο
Το νέο Citroen C3 Aircross έρχεται με νέα ταυτότητα, χαρακτηριστικά αλλά και κινητήρα.   Highlight του αυτοκινήτου αποτελούν σίγουρα τα άνετα και φαρδιά καθίσματα που διαμορφώνουν εξαιρετική θέση οδήγησης, και μαζί με την προσεγμένη ποιότητα και την άριστη συναρμολόγηση των υλικών όλης της καμπίνας, πετυχαίνουν μία ευχάριστη οδηγική εμπειρία. Η μοναδική άνεση που προσφέρει και οι βραβευμένοι κινητήρες βενζίνης και diesel, με τους οποίους εξοπλίζεται το C3 Aircross ολοκληρώνουν την εξαιρετική εικόνα του.



SΕΑΤ 
Arona: Value for money
To Arona έχει ξεχωριστό ύφος και χαρακτήρα, παρά τις σχεδιαστικές του επιρροές από το Ibiza. Είναι από τα πιο ευρύχωρα μοντέλα της κατηγορίας, ενώ ξεχωρίζει και για την σπορτίφ οδική συμπεριφορά του. Εξοπλίζεται με τους γνωστούς κινητήρες βενζίνης TSI των 90 ή 115 ίππων, αλλά και τον 1.6 TDI diesel των 90 ίππων. Η ελκυστική τιμή του, το καθιστούν μια από τις value for money επιλογές.



VW T-Roc: φύλακας άγγελος
Ξεφεύγει σχεδιαστικά, έχοντας φρέσκια και ροκ εμφάνιση, με τις περιφερειακές λεπτομέρειες και τα ξεχωριστά φώτα. Οι χώροι είναι άνετοι και η ποιότητα κατασκευής πολύ καλή. Η αποτελεσματική ρύθμιση της ανάρτησης, του προσδίδουν άνετη και ασφαλή οδική συμπεριφορά. Την διαφορά κάνει η πληθώρα των συστημάτων ασφάλειας και άνεσης που εξοπλίζουν το compact SUV της VW.



Volvo XC-40: For millennials
Κλασσικό Volvo, αλλά με νεανική ταυτότητα. Αυτό μαρτυρά η σχεδίαση του SUV της Σουηδικής εταιρείας. Στο εσωτερικό κυριαρχεί η μοντέρνα εικόνα και ο high tech χαρακτήρας του. Οι τεχνολογίες ασφάλειας και συνδεσιμότητας είναι παντού, όπως και τα καλής ποιότητας υλικά με το άψογο φινίρισμα. ΟΙ millennials στο στοιχείο τους.


 
KIA Ceed: Full package
Το νέο Ceed ξεπερνά κάθε προσδοκία, στοχεύοντας την κορυφή της κατηγορίας. Σχεδιασμένο από την αρχή, κρατά το γνώριμο σχήμα, ενώ ποιοτικά είναι σαφώς αναβαθμισμένο. Η μεγάλη λίστα εξοπλισμού και τεχνολογικών βοηθημάτων θα καλύψει κάθε απαίτηση. Στο δρόμο ξεχωρίζει για την οδική του συμπεριφορά και την ποιότητα κύλισης, ενώ εξοπλίζεται με τελευταίας τεχνολογίας κινητήρες βενζίνης και diesel.


 
Dacia Duster: Για εκτός δρόμου αποδράσεις
Εκεί που τελειώνει ο δρόμος, αρχίζει το Duster. Το SUV της Dacia έρχεται φορτωμένο τεχνολογία και πλεονεκτήματα. Η σχεδίαση προδιαθέτει για περιπέτεια, οι χώροι είναι άνετοι για 4 τουλάχιστον ενήλικες, ενώ η – προαιρετική – 4κίνηση και η μεγάλη απόσταση από το έδαφος εξασφαλίζουν ασφαλή κίνηση μετά την άσφαλτο, ενώ οι κοντοί πρόβολοι συμπληρώνουν το πακέτο.

Πείτε μας την δική σας προτίμηση και δείτε με ένα κλικ ποια μοντέλα έχουν τις περισσότερες προτιμήσεις μέχρι τώρα. Η λίστα εμφανίζεται με τυχαία σειρά, που αλλάζει σε κάθε επισκέπτη.
 
Μαρκάρετε την προτίμησή σας, πατήστε το πλήκτρο …. στο κάτω μέρος της σελίδας και δείτε … Ποιά μοντέλα έχουν τις περισσότερες προτιμήσεις, μέχρι τώρα. 
 
 

Ακολουθήστε το Αutoagora στο Google News. Bρείτε όλες τις ειδήσεις