Test Συνεργείων
Τι δεν σας έχουν πει
Short Videos

Ο 4κύλινδρος 2λιτρος υπερτροφοδοτούμενος κινητήρας παράγει πλέον 286 άλογα.

Το βελτιωτικό πακέτο αυτό είναι μια ειδική παραγγελία για κάποιο εξέχον πρόσωπο μιας εταιρείας.

Το βελτιωτικό πακέτο αυτό είναι μια ειδική παραγγελία για κάποιο εξέχον πρόσωπο μιας εταιρείας.

Περισσότερες είναι οι αναβαθμίσεις που έχουν λάβει χώρα στον εσωτερικό διάκοσμο.

Το Beetle της ΑΒΤ

4/5/2018

To βελτιωτικό πακέτο του γνωστού οίκου μπορεί και συνδυάζει εμφάνιση εμπνευσμένη από την εποχή του Χαλκού αλλά και τέτοια καμπίνα, θαρρείς και πρόκειται για τον εσωτερικό διάκοσμο της επόμενης γενιάς του. Δείτε το.

Το Volkswagen Βeetle θα συνεχίσει να βρίσκεται σύμφωνα με τις πληροφορίες που έρχονται από το στρατόπεδο της μάρκας στην γκάμα της μάρκας για αρκετό καιρό ακόμα, αν και θεωρείται σίγουρο πως δεν πρόκειται να υπάρξει κάποιος αντικαταστάτης όταν οι Γερμανοί λάβουν την απόφαση να το αποσύρουν. Από την πλευρά του πάντως, ο γερμανικός βελτιωτικός οίκος ABT, γνωστός για τις δουλειές του πάνω στα μοντέλα του VW Group, παρουσίασε ένα πλήρες πακέτο βελτίωσης για τον cabrio «σκαραβαίο» τελευταίας γενιάς.

Σε ό,τι αφορά την εμφάνιση, το Beetle παίρνει ένα χάλκινο χρώμα ματ που συνδυάζεται άψογα με τα κατάμαυρα εμβλήματα. Ακόμα, η ABT προσφέρει στο μοντέλο νέες ζάντες 19 ιντσών με καινούρια σχεδίαση που ο οίκος ονομάζει «silver bullet». Περισσότερες είναι οι αναβαθμίσεις που έχουν λάβει χώρα στον εσωτερικό διάκοσμο του μοντέλου, καθώς η εταιρεία έχει καλύψει το ταμπλό, τις θύρες και μέρος της κονσόλας με δέρμα υψηλής ποιότητας σε συνδυασμό με φινίρισμα από ανθρακόνημα.

Στα μηχανικά μέρη του αυτοκινήτου, ο 4κύλινδρος 2λιτρος υπερτροφοδοτούμενος κινητήρας παράγει πλέον 286 άλογα ενώ η ABT ανακοινώνει ότι του έχουν δοθεί ισχυρότερα φρένα ενώ επωφελείται από νέο σύστημα ανάρτησης που το φέρνει πιο κοντά στο έδαφος.

Από όσα έχουν γίνει γνωστά, το βελτιωτικό πακέτο αυτό είναι μια ειδική παραγγελία για κάποιο εξέχον πρόσωπο μιας εταιρείας και δεν είναι διαθέσιμο προς πώληση. Σίγουρα πάντως, αν κάποιος ζητήσει κάτι παρόμοιο, η ABT δεν νομίζουμε να πει όχι.
 

Ακολουθήστε το Αutoagora στο Google News. Bρείτε όλες τις ειδήσεις