Test Συνεργείων
Τι δεν σας έχουν πει
Short Videos

Το νέο Hybrid AWD-i διαθέτει μια νέα, συμπαγή μπαταρία νικελίου, σχεδιασμένη για εξαιρετική απόδοση σε ψυχρό καιρό, ενώ το εμπροσθιοκίνητο Prius είναι εξοπλισμένο με μια νέα μπαταρία ιόντων λιθίου.

Σε ότι αφορά το εξωτερικό μέρος οι αλλαγές είναι μικρές και αναλύονται σε ανασχεδιασμένα φωτιστικά σώματα, ενώ διαθέσιμα είναι δύο νέα χρώματα αλλά και νέες ζάντες 17 ιντσών.

Στην καμπίνα, η αισθητική έχει βελτιωθεί με μικρές αλλά διακριτικές αλλαγές στη διάταξη της κεντρικής κονσόλας αλλά και σε μερικά από τα χειριστήρια του πίνακα οργάνων.

Το Ευρωπακό Toyota Prius AWD-i

21/1/2019

Στην Γηραιά Ήπειρο ξεκινά τη σταδιοδρομία του το ανανεωμένο Toyota Prius AWD-i με ουσιαστικές αλλαγές και την προσθήκη τετρακίνησης.

To ανανεωμένο Toyota Prius αποκαλύφθηκε στον περασμένο Νοέμβριο και τώρα η μάρκα ανακοινώνει πως ξεκινά το εμπορικό του λανσάρισμα και στην Γηραιά Ήπειρο, εξοπλισμένο και με το AWD-I σύστημα τετρακίνησης που τράβηξε τα βλέμματα κατά την παρουσίαση του χάρη στην ριζοσπαστική τεχνολογία του.

Το νέο σύστημα ένα νέο, έξυπνο, ηλεκτρικό σύστημα τετρακίνησης, το οποίο  προσφέρει πιο ασφαλή χειρισμό και οδηγική απόλαυση. Χρησιμοποιεί ένα επιπλέον ηλεκτρικό μοτέρ το οποίο, όποτε είναι αναγκαίο εφόσον το αυτοκίνητο κινείται με ταχύτητες από 10 έως 70 χλμ./ώρα., παρέχει επιπλέον ισχύ στον πίσω άξονα προσφέροντας πιο ασφαλή χειρισμό υπό δύσκολες συνθήκες και μεγαλύτερη οδηγική απόλαυση. Το νέο Hybrid AWD-i διαθέτει μια νέα, συμπαγή μπαταρία νικελίου, σχεδιασμένη για εξαιρετική απόδοση σε ψυχρό καιρό, ενώ το εμπροσθιοκίνητο Prius είναι εξοπλισμένο με μια νέα μπαταρία ιόντων λιθίου.

Σε ότι αφορά το εξωτερικό μέρος οι αλλαγές είναι μικρές και αναλύονται σε ανασχεδιασμένα φωτιστικά σώματα αλλά και ένα νέο εμπρόσθιο προφυλακτήρα, ενώ διαθέσιμα είναι δύο νέα χρώματα αλλά και νέες ζάντες 17 ιντσών. Στην καμπίνα, η αισθητική έχει βελτιωθεί με μικρές αλλά διακριτικές αλλαγές στη διάταξη της κεντρικής κονσόλας αλλά και σε μερικά από τα χειριστήρια του πίνακα οργάνων. Περισσότερες επιλογές στην ταπετσαρία είναι διαθέσιμες, ενώ πλέον η οδηγίες πλοήγησης θα μπορούν να προβάλλονται και στο head-up display. Το Τοuch2 σύστημα infotainment είναι πιο εξελιγμένο και ανταποκρίνεται πιο γρήγορα στις κινήσεις των επιβατών, ενώ το πακέτο Toyota Safety Sense θα προσφέρεται στον βασικό εξοπλισμό και θα περιλαμβάνει: σύστημα προειδοποίησης σύγκρουσης, προσαρμοζόμενο cruise control, σύστημα προειδοποίησης αλλαγής λωρίδας και πολλά άλλα.

Το Prius AWD-I θα γίνει διαθέσιμο αρχικά στην Δυτική Ευρώπη σε χώρες όπως το Ηνωμένο Βασίλειο, η Ιρλανδία, η Γερμανία, η Γαλλία, το Βέλγιο, η Ιταλία, η Ισπανία κ.α, ενώ προς τα τέλη του έτους, το μοντέλο θα προσφερθεί και σε χώρες της Κεντρικής και Ανατολικής Ευρώπης.

Ακολουθήστε το Αutoagora στο Google News. Bρείτε όλες τις ειδήσεις