Test Συνεργείων
Τι δεν σας έχουν πει
Short Videos

Ένα νέο πρωτότυπο του Fullback Cross, κλέβει την παράσταση στο IAA Commercial Show στο Ανόβερο.

Το έργο το οποίο βλέπετε παρουσιάστηκε από τη Fiat Professional και πρόκειται για ένα βελτιωμένο pick-up Fullback Cross.

Το Fullback Cross που έκλεψε την παράσταση

21/9/2018

Ένα νέο πρωτότυπο του Fullback Cross, κλέβει την παράσταση στο IAA Commercial Show στο Ανόβερο.

Το έργο το οποίο βλέπετε παρουσιάστηκε από τη Fiat Professional και πρόκειται για ένα βελτιωμένο pick-up Fullback Cross, το οποίο έλαβε μία νέα εμφάνιση από τη γνωστή Garage Italia Customs.
 
Όπως φαίνεται η εταιρεία βελτιώσεων θέλησε να προσφέρει στο μοντέλο μια πιο πολυτελή εμφάνιση για αυτό και δημιούργησε αυτό το πρωτότυπο, το οποίο ωστόσο δεν απέχει πολύ μακριά από να μπει σε περιορισμένη παραγωγή, αν οι κριτικές του κοινού είναι καλές και βεβαίως αν υπάρξει ενδιαφέρον για την αγορά του.

Στο εξωτερικό μέρος το σκούρο πράσινο χρώμα συνδυάζεται με μία καφεμπρούτζινη απόχρωση που βρίσκεται στις κολώνες, τους καθρέφτες, και την οροφή, ενώ οι 17άρες ζάντες αλουμινίου συνδυάζονται με ελαστικά εκτός δρόμου. Στο εσωτερικό, η καμπίνα διαθέτει καφέ δερμάτινη ταπετσαρία «Elmo Vintage», προσφέροντας στο pick-up μία πιο αριστοκρατική εμφάνιση, ενώ τα καφές καθίσματα  είναι ντυμένα με δύο είδη δέρματος.
 
Η Fiat Professional και η Garage Italia Customs δεν αναφέρουν κάτι σχετικά με κάποια μηχανική αναβάθμιση, οπότε υποθέτουμε πως το Fullback Cross παίρνει ισχύ από τον τετρακύλινδρο  turbodiesel κινητήρα 2.4 λίτρων ισχύς 180 ίππων και ροπής 430 Nm.

Ακολουθήστε το Αutoagora στο Google News. Bρείτε όλες τις ειδήσεις