Test Συνεργείων
Τι δεν σας έχουν πει
Short Videos

Η απόδοση του μοτέρ φτάνει τα 100 άλογα.

Η μέγιστη τελική ταχύτητα υπολογίζεται στα 145 χλμ./ώρα με το μηχανικό και στα 140 χλμ./ώρα με το αυτόματο κιβώτιο.

To νέο SUZUKI JIMNY «βίσονας»!

12/2/2019

Το νέο Jimny έχει ήδη κάνει πάταγο στους φανατικούς θαυμαστές του, με την εταιρία να αντιμετωπίζει ήδη ένα ευχάριστο πρόβλημα. Γεγονός που και οι βελτιωτικοί οίκοι έχουν αναγνωρίσει και προσφέρουν «πακέτα» εξέλιξης για το Ιαπωνικό off road SUV.

Ατελείωτη είναι η προσοχή που έχει λάβει το νέο Suzuki Jimny από διάφορους βελτιωτικούς οίκους από την ώρα που πρωτοπαρουσιάστηκε μέχρι και σήμερα, με την μάρκα μάλιστα να φέρεται να δυσκολεύεται να ανταπεξέλθει στην μεγάλη ζήτηση που έχει το μοντέλο.

Αυτή την φορά ήταν η Wald International μέσω της Black Bison έκδοσης που ετοίμασε για το ιαπωνικό off-road SUV. Όπως και οι άλλες ομώνυμες εκδόσεις που έχει κατασκευάσει η εταιρεία, το μοντέλο λαμβάνει μια σειρά από αναβαθμίσεις που περιλαμβάνουν νέο καπό με δύο αεραγωγούς, «περιπετειώδη» προφυλακτήρα με ενσωματωμένα φώτα LED, επιπλέον φώτα στην οροφή, ενισχυμένους θόλους τροχών, αεροτομή, νέα γρίλια, μοναδικά off-road ελαστικά κ.α

Το πακέτο βασίζεται στην Sierra έκδοση με την οποία προσφέρεται το Jimny παγκοσμίως. Κάτω από το καπό του ιαπωνικού SUV συνεχίζει να εδρεύει ένας καινούριος ατμοσφαιρικός κινητήρας 1,5 λίτρων. Η απόδοση του μοτέρ φτάνει τα 100 άλογα, η ροπή τα 130 Nm ενώ ο κινητήρας συνεργάζεται τόσο με ένα μηχανικό κιβώτιο 5 σχέσεων όσο και με ένα 4άρι αυτόματο. Η μέγιστη τελική ταχύτητα υπολογίζεται στα 145 χλμ./ώρα με το μηχανικό και στα 140 χλμ./ώρα με το αυτόματο κιβώτιο.


 

Ακολουθήστε το Αutoagora στο Google News. Bρείτε όλες τις ειδήσεις