Test Συνεργείων
Τι δεν σας έχουν πει
Short Videos

To πακέτο έχει την ονομασία «Little G».

Ο βελτιωτικός οίκος DAMD προσφέρει στο Jimny ένα πακέτο για να μοιάσει ακόμα περισσότερο εμφανισιακά στο θηρίο της Mercedes.

Το πακέτο για να μοιάζει στο Defender.

Το πακέτο για να μοιάζει στο Defender.

To Jimny έγινε G-Class!

16/11/2018

Bελτιωτικός οίκος θέλει να κάνει το Jimny να μοιάσει περισσότερο με την Mercedes G-Class. Δείτε τι ετοιμάζει.

Η τετραγωνισμένη boxy εμφάνιση του νέου Suzuki Jimny και οι μεγάλες off-road δυνατότητες του έδωσαν το δικαίωμα σε πολλούς να το χαρακτηρίσουν σαν μια μικρή G-Class, αν και οι διαφορά σε ιπποδύναμη και τεχνολογία ανάμεσα στα δύο μοντέλα είναι μεγάλη.
 
Ο βελτιωτικός οίκος DAMD ωστόσο πήρε την απόφαση να προσφέρει στο Jimny ένα πακέτο για να κάνει το σκληροτράχηλο SUV να μοιάσει ακόμα περισσότερο εμφανισιακά στο θηρίο της Mercedes. To πακέτο έχει την ονομασία «Little G» και θα είναι έτοιμο στις αρχές του 2019, ωστόσο με μια σειρά από ψφιακές εικόνες, ο οίκος έδωσε μια γεύση στο κοινό για το τι πρέπει να περιμένουμε. Το μοντέλο θα λάβει πρόβολο με νέα φωτιστικά σώματα, γρίλια και προφυλακτήρα, μεγαλύτερα φτερά, καινούριο πίσω προφυλακτήρα, κάλυμμα για την ρεζέρβα, νέους τροχούς και off-road ελαστικά.

Ο οίκος μάλιστα κάνει διαθέσιμη και ένα άλλο βελτιωτικό πακέτο, σε περίπτωση που κάποιος ιδιοκτήτης Jimny θέλει να το μετατρέψει σε ένα μικρό Land Rover. H συνταγή είναι ίδια, με τον οίκο να προσφέρει στο μοντέλο ίδιου είδους τροποποιήσεις στην εμφάνιση του μικρού ιαπωνικού οff-road SUV.

Πώς σας φαίνεται η δουλεία του οίκου DAMD;
 

Ακολουθήστε το Αutoagora στο Google News. Bρείτε όλες τις ειδήσεις