Test Συνεργείων
Τι δεν σας έχουν πει
Short Videos

Το Lada Niva 4 × 4 California θα άλλαζε όλα όσα πιστεύεις...

29/7/2019

Η άποψη μας για την Ρώσικη βιομηχανία είναι πλέον δεδομένη. Όμως ένα ανεπίσημο σχέδιο ανεξάρτητου σχεδιαστή παρουσιάζει το Lada Niva της επόμενης γενιάς, που θα σε έκανε να αλλάξεις όλα όσα πίστευες μέχρι σήμερα...

Η ονομασία που έλαβε το ρωσικό SUV είναι Lada 4 × 4 Niva California και σύμφωνα με όσα αναφέρονται αποτελεί έργο του Dennis Ponyatov. Μάλιστα το εντυπωσιακό είναι πως αν και είναι σχεδιασμένο από το 2016, τρία χρόνια μετά παραμένει αρκετά μοντέρνο επιβεβαιώνοντας έτσι την καλή δουλειά που έχει γίνει.


 
Το αυτοκίνητο χαρακτηρίζεται από συμπαγή σχεδιασμό, με τις δύο πίσω πόρτες να είναι κεντραρισμένες ακριβώς πάνω στους πίσω τροχούς. Αυτό πιθανόν να μειώσει αρκετά το ύψος του κεφαλιού για τους πίσω επιβάτες,  αλλά η διάταξη φαίνεται να είναι «υποχρεωτική» λόγω του κοντού μεταξονίου που προορίζεται να το βοηθήσει στην αντιμετώπιση των δύσκολων off-road επιφανίων.


 
Στο πίσω μέρος, το σχέδιο μας θυμίζει κάπως τα τρέχοντα SUV της Volvo, ωστόσο τα φωτιστικά σώματα έχουν λάβει ένα διαφορετικό σχεδιασμό. Το μπροστινό μέρος περιλαμβάνει κυκλικούς προβολείς LED, ενώ άλλα στοιχείο που ξεχωρίζουν είναι η λευκή οροφή και οι λευκοί καθρέφτες. Η λογική λέει πως το Lada 4 × 4 Niva California δεν θα παραχθεί ποτέ, ωστόσο δεν θα ήταν άσχημο να συνέβαινε.

Ακολουθήστε το Αutoagora στο Google News. Bρείτε όλες τις ειδήσεις