Test Συνεργείων
Τι δεν σας έχουν πει
Short Videos

Το Σαλόνι Αυτοκινήτου του Παρισιού μετράει αντίστροφα, ωστόσο ένα άλλο Σαλόνι, αυτό του Λος Αντζελες ετοιμάζεται να κλέψει λίγο από τη «λάμψη» της Έκθεσης που θα γίνει στην «πόλη του φωτός».

Το Λος Αντζελες θέλει να «κλέψει» το Παρίσι

19/9/2018

Το Σαλόνι Αυτοκινήτου του Παρισιού μετράει αντίστροφα, ωστόσο ένα άλλο Σαλόνι, αυτό του Λος Αντζελες ετοιμάζεται να κλέψει μέρος της «λάμψης» της Έκθεσης που θα γίνει στην «πόλη του φωτός».

Σε μια ανακοίνωση, οι διοργανωτές της έκθεσης του Λος Αντζελες αποκάλυψαν ότι το φετινό γεγονός θα φιλοξενήσει πάνω από 50 παγκόσμιες πρεμιέρες μοντέλων. Μπορεί πολλές λεπτομέρειες να μην δόθηκαν στη δημοσιότητα, ωστόσο η BMW επιβεβαίωσε ότι θα κάνει το παγκόσμιο ντεμπούτο τριών μοντέλων παραγωγής αλλά και ενός πρωτότυπου.
 
Σε ότι αφορά τα μοντέλα δεν έχει υπάρξει κάποια διαρροή, ωστόσο δεν αποκλείεται να είναι η κάμπριο 8άρα, η Χ7 αλλά και οι X3 M και X4 M.

Από κει και πέρα η Volkswagen θα χρησιμοποιήσει το συγκεκριμένο γεγονός για να δείξει ένα ηλεκτρικό concept καθώς και ειδικές εκδόσεις των Beetle και Golf GTI. Τα τελευταία δύο μοντέλα όπως όλα δείχνουν θα είναι το Beetle Final Edition και το Golf GTI Rabbit Edition.
 
Από την πλευρά της, η Toyota θα εισαγάγει πέντε νέα οχήματα, συμπεριλαμβανομένου ενός υβριδικού και η Subaru θα εισαγάγει επίσης πολλά οχήματα, συμπεριλαμβανομένου ενός plug-in υβριδικού που θα επωφελείται την τεχνολογία της Toyota. Μεταξύ των άλλων εταιρειών που σκοπεύουν να εισαγάγουν οχήματα στο Λος Αντζελες είναι η Nissan, η Porsche και η Volvo.
 
Τέλος αξίζει να σημειωθεί πως το Auto Show του Λος ¶ντζελες ξεκινάει στις 26 Νοεμβρίου, ωστόσο μέχρι τότε τα βλέμματα στρέφονται στο Σαλόνι Αυτοκινήτου του Παρισιού το οποίο ξεκινάει στις 2 Οκτωβρίου. Για αυτό μείνετε συντονισμένοι στο autotriti.gr για πλήρη και έγκυρη ενημέρωση.

Ακολουθήστε το Αutoagora στο Google News. Bρείτε όλες τις ειδήσεις