Test Συνεργείων
Τι δεν σας έχουν πει
Short Videos

Την επίσημη παρουσίαση του ανανεωμένου Mitsubishi L200 έκανε όπως αναμένονταν η ιαπωνική φίρμα.

To Mitsubishi L200 έκανε ντεμπούτο

12/11/2018

Την επίσημη παρουσίαση του ανανεωμένου Mitsubishi L200 έκανε όπως αναμένονταν η ιαπωνική φίρμα.

Το εν λόγω Mitsubishi L200 είναι η τελευταία έκδοση ενός μοντέλου που γιορτάζει τα 40α γενέθλιά του φέτος και αμέσως μετά το εμπορικό του λανσάρισμα στις 17 Νοεμβρίου θα ξεκινήσει το ταξίδι του για τις υπόλοιπες παγκόσμιες αγορές μεταξύ των οποίων θα βρίσκεται και η αγορά της Ευρώπης.
 
Γενικά θα μπορούσαμε να πούμε πως το L200 υιοθετεί την σχεδιαστική φιλοσοφία «Dynamic Shield», όπως αυτή παρουσιάστηκε από την Mitsubishi στην Διεθνή Έκθεση Αυτοκινήτου της Γενεύης για το 2017, με το μοντέλο «Eclipse Cross», ενώ σύμφωνα με τη φίρμα έρχεται με σημαντικές βελτιώσεις στην ανθεκτικότητα και την αξιοπιστία, αλλά και ένα βελτιωμένο σύστημα τετρακίνησης.

Στο εξωτερικό μέρος όπως προαναφέραμε ο νέος σχεδιασμός που ονομάζει η μάρκα «Dynamic Shield» δίνει το παρόν, ενώ η θέση του καπό σε συνδυασμό με τα φωτιστικά σώματα προσφέρουν στο μοντέλο ένα πιο ισχυρό και επιβλητικό εμπρόσθιο τμήμα. Οι καμπύλες γραμμές αλλά και τα πιο φαρδιά φτερά εμφανίζονται στο πλαϊνό μέρος, ενώ σύμφωνα με τη μάρκα οι προβολείς σε συνδυασμό με τους προφυλακτήρες παρέχουν μία οπτική με περισσότερο πλάτος.
 
Στο εσωτερικό η καμπίνα του Mitsubishi L200 εκφράζεται ένα μοντέρνο και στιβαρό σχεδιασμό, ενώ οι ιάπωνες κατασκευαστές υποστηρίζουν πως επωφελείται από μαλακά υλικά και διακοσμητικές ραφές στην κονσόλα και τα υποβραχιόνια.
 
Περνώντας στο σύστημα 4WD, τα ανανεωμένα Mitsubishi L200 4WD είναι εξοπλισμένα είτε με το Super-Select 4WD, το οποίο προσφέρει τα βέλτιστα χαρακτηριστικά έλξης και χειρισμού για οποιαδήποτε δεδομένη επιφάνεια, είτε το Easy-Select 4WD, το οποίο απλοποιεί τη μετάβαση μεταξύ των τρόπων οδήγησης για διαφορετικές οδικές επιφάνειες. Με την προσθήκη των νέων modes, και τα δύο συστήματα τετρακίνησης προσφέρουν βελτιωμένες επιδόσεις εκτός δρόμου, σύμφωνα με τη μάρκα. Αξίζει να σημειωθεί πως και τα δύο διαθέτουν τέσσερις επιλογές: GRAVEL, MUD / SNOW, SAND και ROCK (μόνο στην 4LLc), ως επιλογές του Off-Road Mode.
 
Τα συστήματα υποστήριξης οδηγού είναι και αυτά μέρος του εξοπλισμού, ενώ σε ότι αφορά τα μηχανικά σύνολα η Mitsubishi δεν έδωσε στη δημοσιότητα κάποια πληροφορία, ωστόσο θεωρούμε πως θα διατηρηθεί ο πετρελαιοκινητήρας των 2,5λτ. με ισχύ 153 ή 181 ίππων.

Ακολουθήστε το Αutoagora στο Google News. Bρείτε όλες τις ειδήσεις