Test Συνεργείων
Τι δεν σας έχουν πει
Short Videos

Ο Elkann πήρε στα χέρια του το παλιό Panda 4X4 που χρησιμοποιούσε ο Agnelli στους χιονισμένους δρόμους του St. Moritz της Ελβετίας.

Ο Εlkann δεν έχει ανακοινώσει τι προτίθεται να κάνει με το ανακαινισμένο αυτό Panda 4X4.

To έμβλημα της Garage Italia Customs δίνει δυναμικά το παρών.

To Panda 4x4 του αφεντικού της Fiat

19/11/2018

Πλήρως ανακαινισμένο αυτό το Panda 4x4 έχει βαριά κληρονομιά μέσω της σύνδεσής του με το παλιό αφεντικό της Fiat.

O ιδιοκτήτης της Garage Italia Customs Lapo Elkann έχει πάθος με τα αυτοκίνητα και συγκεκριμένα με αυτά που έχουν να κάνουν με το παππού του Gianni Agnelli, πρώην αφεντικό της Fiat.

Στο νέο του project, o Elkann πήρε στα χέρια του το παλιό Panda 4X4 που χρησιμοποιούσε ο Agnelli στους χιονισμένους δρόμους του St. Moritz της Ελβετίας, όπου βρισκόταν το θέρετρο του, αφού πρώτα ταξίδευε εκεί από την Ιταλία μέσω ελικοπτέρου.

Αμέσως προχώρησε στην ανακαίνιση του, δίνοντας μεγαλύτερη έμφαση στον εσωτερικό διάκοσμο του αυτοκινήτου. Συγκεκριμένα, η εταιρεία προσέφερε επένδυση από  Vitale Barberis Canonico ύφασμα στα καθίσματα, στο ταμπλό και στις θύρες σε χρώμα που ήξερε πως αγαπούσε ο Agnelli. To έμβλημα της Garage Italia Customs δίνει δυναμικά το παρών τόσο στην καμπίνα όσο και στο πίσω μέρος του αυτοκινήτου.

Αλλαγές στα μηχανικά μέρη δεν έχουν γίνει, άρα το αυτοκίνητο συνεχίζει να παίρνει ισχύ από τον ίδιο 1,1 λίτρων κινητήρα απόδοσης 53 ίππων.

Ο Εlkann δεν έχει ανακοινώσει τι προτίθεται να κάνει με το ανακαινισμένο αυτό Panda 4X4, ωστόσο δεδομένης της συναισθηματικής αξίας που έχει για τον ίδιο, δύσκολα θα βγει σε δημοπρασία.
 

Ακολουθήστε το Αutoagora στο Google News. Bρείτε όλες τις ειδήσεις