Test Συνεργείων
Τι δεν σας έχουν πει
Short Videos

Skoda Kodiaq RS ΑΒΤ 270PS

9/8/2019

Η επίσημη εμφάνιση του Skoda Kodiaq RS ABT μας έφερε μπροστά σε ένα υπερπλήρες μοντέλο που δεν σηκώνει αμφισβητήσεις. Απολαύστε το...

Το δικό της πακέτο για την ήδη πανίσχυρη RS έκδοση του Skoda Kodiaq παρουσίασε η ΑΒΤ Sportsline. Η εταιρεία είναι γνωστή για τις βελτιώσεις που προσφέρει στα μοντέλα του VW Group και έτσι, φαίνεται πως ήταν θέμα χρόνου να ασχοληθεί και με το τσέχικο SUV.



To Κοdiaq RS που υπενθυμίζουμε πως κράτα το ρεκόρ στο Ring για την κατηγορία του εξοπλίζεται από το εργοστάσιο με έναν 2λιτρο turbo κινητήρα πετρελαίου απόδοσης 240 ίππων και 500 Νm ροπής. Τώρα, χάρη σε ένα νέο πρόγραμμα στον εγκέφαλο, η ισχύς του ανέβηκε στα 270 άλογα και τα 540 Nm ροπής ενώ η επίδοση του στο 0-100 είναι τώρα δύο δέκατα πιο γρήγορη, με την μέγιστη τελική ταχύτητα να παραμένει πάντως στα 220 χλμ./ώρα.



Το SUV εξοπλίζεται ακόμα με νέα ελατήρια στο σύστημα ανάρτησης, ενώ η εμφάνισή του έχει βελτιωθεί χάρη στις 20άρες GR ζάντες (γίνονται διαθέσιμες από 18 έως 21 ιντσές) που προσφέρει η ΑΒΤ σε μαύρο ματ χρώμα. Αξίζει να σημειωθεί πως ο οίκος δίνει την δυνατότητα στον πελάτη να αγοράσει μόνο το πρόγραμμα για την αύξηση της ισχύς του αυτοκινήτου, αν δεν επιθυμεί να βάλει το χέρι λίγο πιο βαθιά στην τσέπη για να αγοράσεις και τις υπόλοιπες αναβαθμίσεις.


 

Ακολουθήστε το Αutoagora στο Google News. Bρείτε όλες τις ειδήσεις