Πάνω στην ανανέωση του Passat εργάζεται η Volkswagen, η οποία περνά και στην plug-in υβριδική έκδοση.

To VW Passat γίνεται υβριδικό

Διαβάστηκε από 1334 αναγνώστες - Ημερομηνία δημοσίευσης: 11/9/2018

Πάνω στην ανανέωση του Passat εργάζεται η Volkswagen, η οποία περνά και στην plug-in υβριδική έκδοση.

 
   
Μέχρι στιγμής δεν έχουν κάνει την εμφάνισή τους πολλές πληροφορίες και αυτές που έχουν διαρρεύσει δεν έχουν επιβεβαιωθεί από τη μάρκα, ωστόσο το υβριδικό σύστημα κίνησης θα διαιρείται σε δύο μέρη και συγκεκριμένα έναν υπερτροφοδοτούμενο κινητήρα 1.4 λίτρων 155 ίππων περίπου, αλλά και ένα ηλεκτρικό μοτέρ 115 ίππων περίπου.
 
Το ανανεωμένο plug-in υβριδικό Passat που θα ακολουθήσει το ήδη υπάρχον GTE, λέγεται πως θα μπορεί να διανύσει μέσω της ηλεκτρικής ενέργειας περίπου 70 χιλιόμετρα κάτι το οποίο θα επιτευχθεί λόγω της μπαταρίας ιόντων λιθίου 13kWh, ενώ αξίζει να σημειωθεί πως οι φήμες θέλουν ότι το plug-in υβριδικό σύστημα μετάδοσης κίνησης θα μπορούσε να προσφέρεται σε όλη τη γκάμα των εκδόσεων του Passat και όχι μόνο ως η κορυφαία επιλογή των εκδόσεων.

Από κει και πέρα αναφορικά με τα εξωτερικά χαρακτηριστικά του Passat, το εμπρόσθιο τμήμα θα έχει ένα ελαφρώς αναθεωρημένο προφυλακτήρα, ενώ καινούργια αναμένεται να είναι τα οπίσθια φωτιστικά σώματα. Στο εσωτερικό οι αλλαγές που θα συμβούν θα είναι μικρές, καθώς το σημερινό μοντέλο μοιράζεται την εσωτερική του σχεδίαση με το νεότερο Arteon, οπότε θα ήταν περίεργο για τη Volkswagen να «υπονομεύσει» την νέα της ναυαρχίδα δίνοντας στο ανανεωμένο Passat μία ανασχεδιασμένη καμπίνα.
 
Τέλος σε άλλα νέα, να σημειώσουμε πως η VW σκοπεύει να αντικαταστήσει τον ισχύοντα turbo κινητήρα 1.4-λίτρων με τον νέο και αποδοτικότερο κινητήρα των 1,5 λίτρων, ενώ οι υπόλοιποι βενζινοκινητήρες και πετρελαιοκινητήρες θα μειώσουν τις εκπομπές διοξειδίου του άνθρακα (CO2) και την κατανάλωση καυσίμου.
 
Η αποκάλυψη του plug-in υβριδικού Volkswagen Passat αναμένεται εντός του 2019.

 
   

VOLKSWAGEN PASSAT - Τελευταια Νεα


Διαβαστε Ακομη

Ροη Ειδησεων