Test Συνεργείων
Τι δεν σας έχουν πει
Short Videos
4 φωτογραφίες »

Το VW Polo ανανεώνεται

13/1/2021

Η VW ετοιμάζει το φρεσκάρισμα του Polo, και δοκιμάζει το πρωτότυπο αυτοκίνητο στο δρόμο. Τι αλλαγές κρύβει το νέο μοντέλο πίσω από τα καλύμματα που έχει στο αμάξωμα;

Τα μικρά μοντέλα του Ομίλου VW θα έχουν την τιμητική τους φέτος, αφού το 2021 θα δούμε τόσο τη νέα γενιά του Skoda Fabia, όσο και το αναβαθμισμένο VW Polo. Το πρωτότυπο του τελευταίου εμφανίστηκε να δοκιμάζεται στο δρόμο, διαθέτοντας ελαφρύ αλλά έξυπνο καμουφλάζ.

Πιο συγκεκριμένα, το αυτοκίνητο είχε αυτοκόλλητες μεμβράνες στο χρώμα του αμαξώματος, προκειμένου να δίνει την αρχική εντύπωση πως δεν υπάρχουν αλλαγές. Με πιο προσεκτική παρατήρηση καταλαβαίνουμε πως ο εμπρόσθιος προφυλακτήρας έχει μεγαλύτερους και πιο τονισμένους αεραγωγούς, ενώ τα φωτιστικά σώματα, που έχουν αυτοκόλλητα για να κρύψουν τις λεπτομέρειές τους, φαίνεται πως θα ακολουθούν τις σχεδιαστικές γραμμές αυτών των Golf και Tiguan. Επανασχεδιασμένη φαίνεται πως είναι και η μάσκα ανάμεσα στα φώτα, η οποία είναι και αυτή καμουφλαρισμένη.



Περισσότερες αλλαγές συναντούμε στο πίσω μέρος. Τα νέα φανάρια έχουν καλύμματα με γραφικά που τα κάνουν να μοιάζουν ίδια με αυτά της τρέχουσας γενιάς, αλλά είναι ξεκάθαρο ότι θα είναι φαρδύτερα και θα συνεχίζουν στην πόρτα του χώρου αποσκευών, όπως γίνεται και στο αμέσως μεγαλύτερο μοντέλο της εταιρείας.
Ανανεωμένος είναι και ο πίσω προφυλακτήρας, ο οποίος διαθέτει μεγάλες εικονικές απολήξεις, οι οποίες φαίνεται πως ξεπερνούν σε μέγεθος αυτές του τρέχοντος VW Polo R-line.
 
Όσον αφορά τους κινητήρες, δεν έχουμε κάποιες πληροφορίες. Η εταιρεία ίσως προσθέσει κάποια mild hybrid έκδοση, με μικρότερη κατανάλωση και χαμηλότερες εκπομπές ρύπων. Στο εσωτερικό, ενδέχεται να υπάρξει αναβάθμιση στον ψηφιακό πίνακα οργάνων και το infotainment, παράλληλα με την προσθήκη νέων τεχνολογιών που έχουν εξελιχθεί για τα μοντέλα που βασίζονται στην πλατφόρμα MQB A0 της VW.
Δεν γνωρίζουμε επίσημα το πρόγραμμα της εταιρείας, αλλά σύμφωνα με τη λογική, το νέο Skoda Fabia αναμένεται να παρουσιαστεί πρώτο, ακολουθούμενο από το φρεσκαρισμένο VW Polo, αργότερα μέσα στο έτος.
 

Ακολουθήστε το Αutoagora στο Google News. Bρείτε όλες τις ειδήσεις