Test Συνεργείων
Τι δεν σας έχουν πει
Short Videos

Ένα τέτοιο μοντέλο θα μπορούσε να επωφεληθεί από το μικρότερο βάρος του Polo ενώ ο Silva εκτιμά ότι η τιμή του θα ήταν αρκετά προσιτή.

Το VW Polo coupe!

3/1/2018

Τι θα λέγατε για ένα νέο coupe μοντέλο από την VW, έχοντας ως βάση το Polo και με σκοπό να αποτελέσει διάδοχο του Scirocco; Δείτε περισσότερα για την πρόταση αυτή.

Παρά τα θετικά σχόλια των φίλων της αυτοκίνησης για την εμφάνιση του και παρά τις προσδοκίες που είχε δημιουργήσει, το Scirocco δεν κατάφερε ποτέ να αποτελέσει εκείνο το σπορ coupe μοντέλο που η VW θα ήθελε να γίνει σημείο αναφοράς στην κατηγορία.

Ήδη από τις αρχές του 2017, υπήρχαν οι πρώτες πληροφορίες ότι ο γερμανικός κολοσσός σκόπευε να «κόψει» το μοντέλο ενώ το περασμένο φθινόπωρο ήρθαν στο φως οι πρώτες επιβεβαιωμένες πληροφορίες για το τέλος του Scirocco.

Aυτό που ξεχνούν πολλοί είναι ότι ο διευθυντής Έρευνας και Ανάπτυξης της VW, κ. Frank Welsh αποκάλυψε ότι υπάρχουν μερικά σχέδια για ένα fun to drive μικρό, ωστόσο δήλωσε :« Δεν έχουμε ακόμα καταλήξει πώς να το φτιάξουμε». Αυτές τις δηλώσεις έλαβε υπόψη μάλλον ο ανεξάρτητος σχεδιαστής Kleber Silva και αποφάσισε να δημιουργήσει μια coupe εκδοχή του νέου VW Polo που θα μπορούσε να αντικαταστήσει το Scirocco στο μέλλον. Ένα τέτοιο μοντέλο θα μπορούσε να επωφεληθεί από το μικρότερο βάρος του Polo ενώ ο Silva εκτιμά ότι η τιμή του θα ήταν αρκετά προσιτή.

Τι λέτε; Πώς σας φαίνεται η επεξεργασμένη εικόνα του Kleber Silva;

Ακολουθήστε το Αutoagora στο Google News. Bρείτε όλες τις ειδήσεις