Test Συνεργείων
Τι δεν σας έχουν πει
Short Videos

Το αγωνιστικό Honda Civic Type R είναι εδώ

Διαβάστηκε από 6749 αναγνώστες - 20/2/2020

Αναζητούσες μέχρι και σήμερα ένα αγωνιστικό Honda Civic Type R, για να σαρώσεις τα χρονόμετρα της πίστας? Η Ιαπωνική βιομηχανία ετοίμασε μια limited έκδοση για να σου προσφέρει την εμπειρία που ονειρευόσουν.

Η Honda προχώρησε στην επίσημη παρουσίαση μιας ειδικής έκδοσης του Civic Type R, με αγωνιστικό DNA και ιδιαίτερο χαρακτήρα. Το ελαφρωμένο hot-hatch (47 κιλά λιγότερα) είναι σχεδιασμένο να περάσει την ζωή του, μέσα στις πίστες. Μέσα σε αυτό δεν θα βρεις infotainment και κλιματισμό, αφού τέτοιου είδους ανέσεις δεν είναι απαραίτητες σε ένα αγωνιστικό αυτοκίνητο.



Η ανάρτηση και το σύστημα διεύθυνσης του Honda Civic είναι επανασχεδιασμένα, για καλύτερο κράτημα αλλά και περισσότερη πληροφόρηση.



Ο κινητήρας είναι ο γνωστός 2λιτρος υπερτροφοδοτούμενος των 320 ίππων και 400 Nm ροπής, ενώ το Honda Civic Type R Limited Edition θα διατίθεται μόνο με το Phoenix Yellow χρώμα και θα συνδυάζεται με μαύρη οροφή και μαύρους καθρέπτες. Να τονίσουμε πως η παραγωγή του Honda Civic Type R Limited Edition, θα περιοριστεί στα 700 αυτοκίνητα.
 

Ακολουθήστε το Αutoagora στο Google News. Bρείτε όλες τις ειδήσεις