Test Συνεργείων
Τι δεν σας έχουν πει
Short Videos

Με ένα βίντεο διάρκειας περίπου πέντε λεπτών η Porsche παρουσιάζει όλες τις 911 που υπάρχουν μέχρι αυτή τη στιγμή.

To άλμπουμ της Porsche με τις 911 (+vid)

2/11/2018

Με ένα βίντεο διάρκειας περίπου πέντε λεπτών η Porsche παρουσιάζει όλες τις 911 που υπάρχουν μέχρι αυτή τη στιγμή, προετοιμάζοντάς μας για τα επερχόμενα αποκαλυπτήρια της νέας.

Το τελευταία διάστημα η Porsche κινείται στους ρυθμούς της επερχόμενης 911 η οποία ετοιμάζεται να αποκαλυφθεί, ωστόσο όπως είναι γνωστό η ονομασία 911 έχει τη δική της βαρύτητα αλλά και μία ξεχωριστή θέση στην ιστορία της μάρκας.
 
Για αυτό ακριβώς το λόγο οι άνθρωποι της μάρκας δημιούργησαν και δημοσίευσαν ένα πολύ ενδιαφέρον βίντεο διάρκειας περίπου πέντε λεπτών, όπου η Porsche παρουσιάζει όλες τις 911 που υπάρχουν μέχρι αυτή τη στιγμή, οι οποίες μετριούνται ούτε λίγο ούτε πολύ σε 24 διαφορετικά αυτοκίνητα!
 
Όπως θα δείτε και εσείς το βίντεο αναφέρεται μόνο στα μοντέλα που είναι νόμιμα να κυκλοφορήσουν στους δημόσιους δρόμους, καθώς αν κανείς προσθέσει και τα αγωνιστικά τότε ο αριθμός αυξάνεται.

Αφήνοντας την ιστορία και κοιτώντας το μέλλον, αξίζει να σημειωθεί πως στην οικογένεια της 911 αναμένεται να προστεθεί μία ακόμα, καθώς μία plug-in υβριδική έκδοση ετοιμάζεται να έρθει μαζί με τη νέα 911, ανοίγοντας έτσι ακόμα περισσότερο τη γκάμα, απευθυνόμενη σε αυτούς που επιθυμούν να «αγκαλιάσουν» την ηλεκτροκίνηση.
 
Τέλος αξίζει να σημειωθεί πως το ντεμπούτο του νέου μοντέλου αναμένεται να συμβεί στο Auto Show του Λος Αντζελες που ξεκινά στο τέλος του Νοέμβρη.
 
Μέχρι τότε ρίχτε μία ματιά στην ιστορία της 911.
 

Ακολουθήστε το Αutoagora στο Google News. Bρείτε όλες τις ειδήσεις