Test Συνεργείων
Τι δεν σας έχουν πει
Short Videos

Ακόμα πιο αυστηρή και απόλυτη εμφάνιση έδωσαν σε ένα Land Rover Defender οι άνθρωποι της Kahn Design.

ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ: Νέο Land Rover Defender by Kahn Design

12/4/2019

Ενα πολύ επιθετικό Land Rover Defender ετοίμασαν οι βελτιωτές της Kahn Design με απόλυτη "dark" αισθητική και εμφάνιση.

Η βελτιωτική εταιρεία λειτούργησε χειρουργικά πάνω στο σκληροτράχηλο SUV και κάνοντας τις απαραίτητες αλλαγές έφεραν στη ζωή το Flying Huntsman 105 Long Nose.
 
Στο εξωτερικό και συγκεκριμένα στο εμπρόσθιο μέρος, το ισχυρό off-road έχει κερδίσει 400 χιλιοστά μεγαλύτερο μήκος, ενώ πολλές είναι οι οπτικές αλλαγές που έχουν πραγματοποιηθεί στο αμάξωμά του. Το πιο εντυπωσιακό από όλα είναι το κιτ αμαξώματος που αποτελείται από μια προσαρμοσμένη μάσκα, νέους προφυλακτήρες, καπό και μεγάλες καμάρες των τροχών. Το Long Nose Defender τρέχει σε αποκλειστικούς χαλύβδινους τροχούς, πατάει σε ελαστικά 285/75 Cooper και παίρνει σωληνωτά πλαϊνά σκαλοπάτια, πίσω λασπωτήρες από σκληρό καουτσούκ κ.α.



Το εσωτερικό δεν έχει μείνει παραπονούμενο. Εκεί έχει εγκατασταθεί μαύρη δερμάτινη ταπετσαρία, η οποία συνδυάζεται με ασπρόμαυρο καρό ύφασμα που προσφέρει μία πιο παραδοσιακή εικόνα. Τα πεντάλ αλουμινίου είναι μέρος του εξοπλισμού, όπως και η οροφή που έχει δεχτεί δερμάτινη περιποίηση.


 
Στο κομμάτι του κινητήρα, ένας V8 6,2 λίτρων που παράγεται από GM και προσφέρει 430 ίππους είναι η πηγή ισχύος και συνδέεται με αυτόματο κιβώτιο έξι ταχυτήτων. Ο ήχος που προσφέρει είναι μεγαλύτερος και σε αυτό σημαντικό ρόλο παίζει το σπορ σύστημα εξάτμισης.
Κλείνοντας να πούμε πως το Defender διαθέτει επίσης αναβαθμισμένο σύστημα ανάρτησης και φρένων. Για αυτούς που σκέφτονται πόσο μπορεί να κοστίζει η αγορά του. Η απάντηση αντιστοιχεί στο ποσό των 174.092 ευρώ!      

Ακολουθήστε το Αutoagora στο Google News. Bρείτε όλες τις ειδήσεις