Test Συνεργείων
Τι δεν σας έχουν πει
Short Videos

Στην ετήσια ενημέρωση στην οποία προχώρησε ο όμιλος έγινε επισήμως γνωστό πως εντός του έτους θα κάνουν την εμφάνισή τους τα Audi Q3 Sportback, Bentley Flying Spur και Porsche Cayenne Coupe.

Πολλά και ενδιαφέροντα είναι τα μοντέλα που θα παρουσιάσει εντός του 2019 το Volkswagen Group.

ΕΠΙΣΗΜΟ: Όλα τα νέα μοντέλα του VW Group για το 2019

13/3/2019

Εντός του 2019 το Volkswagen Group, επιβεβαιώνει τι αναμένεται να δούμε μέσα στους επόμενους 9 μήνες.

Στην ετήσια ενημέρωση στην οποία προχώρησε ο όμιλος έγινε επισήμως γνωστό πως εντός του έτους θα κάνουν την εμφάνισή τους τόσο τα Audi Q3 Sportback, Bentley Flying Spur και Porsche Cayenne Coupe, όσο και το αγνώστου ονόματος crossover της Volkswagen που είναι στο… «δρόμο». Επιπλέον την παρουσία τους θα κάνουν οι ηλεκτρικές εκδόσεις των Bora και Lavida, οι οποίες ωστόσο φαίνεται πως κινούνται κατά Κίνα μεριά, εκτός και αν αλλάξει κάτι στη στρατηγική της μάρκας.
 
Δυστυχώς, το ετήσιο συνέδριο της VW δεν προσέφερε συγκεκριμένες λεπτομέρειες για κανένα από αυτά, ωστόσο, οι διαρροές έχουν ήδη κάνει την εμφάνισή τους.

Για παράδειγμα ο επικεφαλής της βρετανικής αγοράς της Porsche έχει αναφέρει πως η Cayenne Coupe φτάνει κάποια στιγμή τον Μάρτιο, κάτι που αν επαληθευτεί σημαίνει πως μέσα στις επόμενες 15 ημέρες θα έχουμε δει το αυτοκίνητο. Στο εξοπλιστικό κομμάτι δεν αναμένεται να δούμε σημαντικές αλλαγές, κάτι που θα συμβεί στο εξωτερικό, με διαφορετικό σχεδιασμό στο πίσω άκρο, αλλά και μικρές αναθεωρήσεις στο styling του εσωτερικού.
 
Το πιο δημοφιλές VW Golf όπως φαίνεται θα έχει κοινά χαρακτηριστικά με το τρέχον, ωστόσο το μεγαλύτερο μεταξόνιο θα έρθει να προστεθεί στα συν. Από κει και πέρα μεγάλη βελτίωση θα υπάρχει στην τεχνολογία. Η καμπίνα περιλαμβάνει ένα ψηφιακό πίνακα οργάνων και ένα νέο σύστημα ψυχαγωγίας και ενημέρωσης, μέσω των οποίων θα ελαχιστοποιηθούν τα παραδοσιακά μπουτόν. Μάλιστα οι πλουσιότερες εκδόσεις θα εξοπλίζονται με ακόμα μεγαλύτερες οθόνες που θα βοηθούν στη ρύθμιση του κλιματισμού, αλλά και ένα touchpad για τον έλεγχο των προβολέων.
 
Η πολυτελής Bentley Flying Spur στη νέα της γενιά θα έρθει λαμβάνοντας διάφορα σχεδιαστικά στοιχεία από την τελευταία Continental GT, ενώ σχεδόν βέβαιη θα πρέπει να θεωρείται και μία plug-in υβριδική έκδοση.
 
Τέλος να σημειωθεί πως μέχρι το 2028 όλες οι μάρκες που βρίσκονται υπό τη σκέπη του VW Group θα έχουν λανσάρει συνολικά περίπου 70 αμιγώς ηλεκτρικά μοντέλα.

Ακολουθήστε το Αutoagora στο Google News. Bρείτε όλες τις ειδήσεις